Hλίας Βρεττός: Θα αγοράσω ένα αστέρι για την Ευαγγελία

Ο Ηλίας Βρεττός που πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστή η σχέση του, με την Ευαγγελία Αραβάνη, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό DIVA FM και αποκάλυψε ποια ρομαντική πράξη θα έκανε για την αγαπημένη του!

Tι είναι αυτό που μπορεί να χαλάσει μια σχέση και να σε οδηγήσει στον χωρισμό;

Υπάρχουν πολλά πράγματα. Όσο περνούν τα χρόνια, γίνομαι όλο και πιο παράξενος, πιο περίεργος και ζητάω περισσότερα από τον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Με ενοχλεί το ψέμα, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η υπερβολική ζήλια. Με ενοχλεί το να με πηγαίνει μια γυναίκα πίσω στη δουλειά μου. Το να μην καταλαβαίνει και να μην σέβεται την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος μου. Άλλα πάνω από όλα, αυτό που με ενοχλεί είναι να είμαι με έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν με κάνει να είμαι ο εαυτός μου. Αυτό είναι το Α και το Ω. Να είμαι με κάποιον έτσι όπως ακριβώς θα ήμουν και μόνος μου. Να μην προσποιούμαι ή να μη χρειάζεται να παίζω κάποιο ρόλο. Αν το βρεις αυτό και αν υπάρχει χημεία, τότε μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο και να είσαι ευτυχισμένος.

Άρα μου λες ότι το έχεις βρει αυτό στο πρόσωπο της Ευαγγελίας;

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου όπως γνωρίζετε, αλλά εντάξει, είναι και λίγο αστείο να κρύβομαι. Γιατί έχουν βγει πράγματα, φωτογραφίες, οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία αν μη μιλήσω. Ότι είναι, είναι και ό,τι είναι, φαίνεται και εγώ δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω!

Υπάρχει για σένα κάποιο αστέρι πάνω στον ουρανό;

Είχα μια συζήτηση αυτές τις μέρες με τον συνεργάτη μου Αντώνη Ψάλτη και άκου να δεις τι μου είπε που μου άρεσε πολύ. Υπάρχει μια διαδικασία μέσω Διαδικτύου που μπορείς να αγοράσεις ένα αστέρι και να δώσεις το όνομα σου. Μέσω της NASA ή κάτι τέτοιο, γίνεται αυτό. Και το βλέπεις κιόλας το αστέρι σου στον ουρανό, ξέρεις που είναι. Μπορείς να το δείξεις στην αγαπημένη σου και της δίνεις και ένα πιστοποιητικό που λέει ότι το αστέρι το αγόρασα και έχει τι όνομα σου. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο και ρομαντικό πράγμα να κάνεις σε μια γυναίκα. Οπότε ακόμα δεν έχω κάποιο δικό μου αστέρι, με αυτή την έννοια, αλλά μπορεί να αγοράσω σύντομα!

ΠΗΓΗ: NEWS

Read More

And More