Η 14χρονη κόρη της Reese Witherspoon, Ava, μεγάλωσε και της μοιάζει πολύ

Την όμορφη λιακάδα της Νέας Υόρκης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η ηθοποιός Reese Witherspoon και βγήκε βόλτα μαζί με τα τρία της παιδιά. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ευτυχισμένη οικογένεια λίγο μετά το μεσημεριανό της γεύμα σε πιτσαρία της πόλης.

Δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε τις ομοιότητες της μεγαλύτερης κόρης της Reese, Ava, με τη μαμά της. Στο έχουμε ξαναπεί άλλωστε… Η 14χρονη κοπέλα κρατούσε αγκαλιά το νέο μέλος της οικογένειας και ετεροθαλή αδελφό της Tennessee και έμοιαζε να απολαμβάνει τα “βάρη” της οικογένειας που αναγκαστικά πέφτουν στον μεγαλύτερο από τα τρία αδέρφια.

/

Δίπλα στην λαμπερή μαμά του όμως βρισκόταν και ο Deacon, δεύτερος γιος της Reese από τον πρώτο της γάμο με τον επίσης ηθοποιό Ryan Phillippe. Θα τον θυμάσαι ίσως από την ταινία Cruel Intentions στην οποία και πρωταγωνιστούσε με την πρώην γυναίκα του.

/

Η Witherspoon είναι πλέον παντρεμένη με τον Jim Toth, o οποίος είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ και “κυνηγός” νέων ταλέντων. Μαζί του έχει αποκτήσει τον 15 μηνών Tennessee που κρατά στην αγκαλιά της η γλυκιά Ava.

Read More

And More