Η 29χρονη που έγινε εκατομμυριούχος διδάσκοντας τα μυστικά του σεξ!

Είναι μόλις 29 χρόνων σέξυ και έχει γίνει ήδη εκατομμυριούχος διδάσκοντας τα μυστικά του σεξ. Ο λόγος για την Kezia Noble, την μελαχρινή καλλονή που έχει γίνει πιο διάσημη γκουρού του σεξ στη Βρετανία!
Η 29χρονη λέει ότι έχει εμπνευστεί από τα βιβλία της Jackie Collins αλλά και από τις “50 Αποχρώσεις του Γκρι” και προσπαθεί να μετατρέψει ντροπαλούς άντρες σε κακά αγόρια, ενώ όπως υποστηρίζει η ίδια, αλλά αποδεικνύεται και από τους χιλιάδες άντρες που συρρέουν στα μαθήματά της, μπορεί να διδάξει ακόμα και τον πιο αδαή πώς να ρίξει μία γυναίκα στο κρεβάτι!

Η Kezia νιώθει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο καθώς κάνει ευτυχισμένους τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Το 80% των πελατών της είναι ηλικίας 27-35 και οι περισσότεροι αδυνατούν να βρουν σύντροφο. Ήδη περισσότεροι από 7.000 άντρες έχουν συμμετάσχει στα μαθήματά της, με το εβδομαδιαίο πακέτο να κοστολογείται στα 5.000 ευρώ.

Η Kezia θυμάται χαρακτηριστικές περιπτώσεις με άντρες που είχαν να κάνουν σεξ πάνω από 10 χρόνια, ή με παντρεμένους που ήθελαν να μάθουν πώς να βρουν φιλενάδα.

Read More

And More