Η 30χρονη που έχασε το μωρό της στο φλεγόμενο σπίτι της Βάρκιζας λύνει τη σιωπή της στο «Μαζί σου»! (video)

Η 30χρονη που έχασε το μωρό της στο φλεγόμενο σπίτι της Βάρκιζας λύνει τη σιωπή της στο «Μαζί σου»! (video) | tlife.gr

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 30χρονη μητέρα από τη Βάρκιζα, η οποία κατηγορείται ότι άφησε το 13 μηνών κοριτσάκι της μόνο του σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό. Η πρώτη εκτίμηση από την Πυροσβεστική είναι πως η φωτιά στο διαμέρισμα ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε θερμαντικό σώμα. Το άτυχο μωράκι ήταν για έξι ώρες μόνο του στο σπίτι. Εκείνη, τη στιγμή που το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες και το παιδί της κάηκε ζωντανό, ήταν εκτός και συζητούσε με έναν φίλο της.

Το πρωί της Τρίτης, στον αέρα του «Μαζί σου» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά σε δημοσιογράφο της εκπομπής η 30χρονη μητέρα που έχασε το μωρό της στο φλεγόμενο διαμέρισμα και εξήγησε τον λόγο που το άφησε μόνο του.

«Εκείνο το βράδυ που έγινε το συμβάν, είχα πάρει τον άνθρωπο με τον οποίο συγκατοικούσα να έρθει να προσέξει το παιδί για να βγω έξω επειδή δεν μπορούσα άλλο. Εκείνος πάντα το έκανε. Δεν συνέβαινε συχνά αυτό. Άντε να είχε συμβεί 1-2 φορές ακόμα… Τον ξέρω 8 χρόνια και του είχα εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε κάτι τα τελευταία χρόνια, απλά συγκατοικούσαμε… Δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού αυτού, αλλά του δεύτερου παιδιού μου… Βρίσκομαι σε μια απελπιστική κατάσταση… Όταν βρισκόμουν με τον σύντροφό μου το μωρό το άφηνα στον συγκάτοικό μου. Δεν του είχε πει όμως ότι συγκατοικούσα με έναν άνθρωπο γιατί φοβόμουν ότι θα παρεξηγήσει…», είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμα, αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, η ίδια εξομολογήθηκε: «Η μητέρα μου φιλοξενούσε έναν άνθρωπο στο σπίτι που έλεγε ότι ήταν οικογενειακός φίλος. Όταν ήμουν 11 ετών μου επιδείκνυε τα γενετικά του όργανα και με βίασε. Το είχα πει στη μητέρα μου, αλλά δεν την ενδιέφερε. Μου είπε να φύγω εγώ από το σπίτι. Με έδιωξε για να μείνει εκείνος. Όλοι ήξεραν τι τραβάω και δεν έκαναν τίποτα… Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι γιατί ήμουν 11 χρονών…. Στα 17 πήγα σε ορφανοτροφείο και έκατσα μέχρι τα 18. Για εμένα αυτό ήταν η σωτηρία μου…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more