Η Lidl Ελλάς στηρίζει έμπρακτα την οικονομία και την κοινωνία

Σε λιγότερο από ένα μήνα, συμπληρώνουμε έναν χρόνο από την αρχή της πανδημίας και ουσιαστικά από την αλλαγή της ζωής μας. Απίστευτο; Περιορισμός μετακινήσεων, sms, απαγόρευση κυκλοφορίας, καραντίνα έγιναν η καθημερινότητά μας. Η υγεία το αγαθό που δεν πρέπει να παραμελούμε και η ασφάλεια το πρωταρχικό μας μέλημα. Και, φυσικά, το σούπερ-μάρκετ η απαραίτητη βόλτα μας μέσα στην εβδομάδα. Μετακίνηση 2 και φύγαμε για Lidl Ελλάς

Ξέρει να διαχειρίζεται τις κρίσεις
Από την πρώτη στιγμή που ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή μας, η Lidl Ελλάς, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της για γρήγορα αντανακλαστικά, συγκρότησε, μία ειδική ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, προκειμένου να προστατεύσει τόσο εμάς, όσο και τους εργαζομένους της. Μέτρα, τα οποία προσαρμόζονταν στις εξελίξεις, άρχισαν να εφαρμόζονται, κάνοντας τα καταστήματα της μία ασφαλή “μετακίνηση 2”. Τα ήδη υπάρχοντα μέτρα υγιεινής και οι συχνοί καθαρισμοί έγιναν ακόμα συχνότεροι, με στόχο να διασφαλιστεί ότι όλοι μας θα είμαστε ασφαλείς. Και η φροντίδα στο κομμάτι αυτό μέρα-μέρα μεγαλώνει.

Περισσότερα ψηφιακά, περισσότερα καλά
Όμως, τα ειδικά μέτρα για την αντιμετώπιση της δυναμικής πανδημίας δεν σταματούν εκεί! Την ίδια στιγμή, η εταιρία προχώρησε στην άμεση ψηφιοποίηση των διαδικασιών της, βάζοντας έτσι το δικό της -σημαντικό- λιθαράκι όσον αφορά την προστασία τόσο των εργαζομένων της, όσο και εμάς των ίδιων. Έτσι, όλοι οι χώροι εργασίας θωρακίστηκαν κατάλληλα. 

Εσύ και οι εργαζόμενοι… ένα
Χαμογελάς και μαζί και η επιχείρηση, η οποία, σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο, επιβραβεύει τους πάντες. Εσένα με τα εκλεκτά της προϊόντα, τους εργαζομένους της με παροχές συνολικού ύψους 6 εκατ. ευρώ σε όλους, ανεξαρτήτως βαθμίδας, ως ελάχιστη ανταμοιβή και από εκεί… πάλι σε εσένα, με νέες θέσεις εργασίας σε αυτούς τους όχι και τόσο εύκολους καιρούς. Κλείσε το μάτι, λοιπόν!

Δίπλα σε σένα, αλλά και στο… σύστημα υγείας
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και χρόνια, η συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ-μάρκετ μας έχει συνηθίσει στο να (μας) προσφέρει. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περιοριστεί κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς. Έτσι, η Lidl Ελλάς προχώρησε στη διάθεση 100.000€ για την κάλυψη επειγόντων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την μία, ενώ από την άλλη προσέφερε 50.000 μάσκες στην Περιφέρεια Αττικής, 120.000 μάσκες στο Υπουργείο Παιδείας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό πληροφορικής στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω για άμεση αξιοποίηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητών. Παράλληλα, στήριξε έμπρακτα τόσο τους Δήμους της χώρας με αυξημένα ή περιοριστικά μέτρα, όσο και πληθώρα ΜΚΟ προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης. Τέλος, προϊόντα αξίας 50.000€ στήριξαν έμπρακτα περισσότερες από 200 οικογένειες, που επλήγησαν από την κακοκαιρία “Ιανός”.

Μέσα σε ένα ασταθές κλίμα, η Lidl Ελλάς συνεχίζει να προχωρά σταθερά κοιτώντας το μέλλον, επιβραβεύοντας την ίδια στιγμή τους εργαζομένους της, εμάς, αλλά και την κοινωνία ευρύτερα με μία σειρά σπουδαίων πρωτοβουλιών. Και το 2021 μόλις ξεκίνησε!