Η Meghan Markle σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την αποβολή της: “Ήξερα, καθώς κρατούσα το πρώτο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο…”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε με άρθρο της στην εφημερίδα New York Times η Meghan Markle. Η άλλοτε Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε μια θλιβερή απώλεια, καθώς έχασε το δεύτερο μωρό τους με τον Πρίγκιπα Harry. Ο τίτλος του άρθρου είναι: “Οι απώλειες που μοιραζόμαστε”.

H 39χρονη Markle υπογράμμισε πως όταν χάνεις ένα μωρό, βιώνεις μια αφόρητη θλίψη, και λίγες γυναίκες από εκείνες που το έχουν βιώσει, μιλούν ανοιχτά.

Μάλιστα, όπως λέει, όταν ένιωσε ότι χάνει το μωρό ένα τυπικό πρωινό του Ιουλίου, κρατούσε στην αγκαλιά της τον Archie.

«Ένιωσα μια οδυνηρή κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με εκείνον (Archie) στα χέρια μου, μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να κρατηθούμε και οι δύο ήρεμοι. Ο χαρωπός ρυθμός ερχόταν σε έντονη αντίθεση με την αίσθησή μου ότι κάτι πήγαινε στραβά».

«Ήξερα, καθώς κρατούσα το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο… Ώρες αργότερα, ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο, κρατώντας το χέρι του άνδρα μου. Αισθάνθηκα το υγρό του χέρι και φίλησα τις αρθρώσεις, μουσκεμένες από τα δάκρυα και των δυο μας. Με το βλέμμα καρφωμένο στους ψυχρούς, λευκούς τοίχους, προσπάθησα να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε»,
σημειώνει μεταξύ άλλων στο μακροσκελές κείμενό της.

Read More