Η Α. Ηλιάδη εμφανίστηκε στην πίστα με μονόπετρο!

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Χρήστος Χολίδης επέστρεψαν στην πίστα του ”Romeo” -το οποίο αποχωρίστηκαν για λίγο λόγω καλοκαιριού- μαυρισμένοι, ανανεωμένοι και κεφάτοι όσο ποτέ.

Οι δυο τραγουδιστές, που αυτό το διάστημα διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, αφού και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο όλα πάνε κατ’ ευχήν, δεν σταμάτησαν να επικοινωνούν με τον κόσμο, να ξεσηκώνουν τους θαμώνες με τα τραγούδια τους, ενώ δεν έλειψαν από το πρόγραμμα οι πλάκες και τα πειράγματα… ακόμα και μεταξύ τους.

Η Αγγελική ήταν εκείνη που γι ακόμα μία φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφενός λόγω της εμφάνισης και των φωνητικών ικανοτήτων της κι αφετέρου λόγω ενός μονόπετρου που κοσμούσε, σύμφωνα με την Espresso, το δεξί της χέρι.

Μάλιστα, το δαχτυλίδι δεν πέρασε ούτε από τον Χρήστο απαρατήρητο, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσο οι δυο τους βρίσκονταν πάνω στην πίστα της είπε: ”Ωραίο δαχτυλίδι”.

Παρόλα αυτά, όσοι και όσες είχαν διαβάσει τη συνέντευξή της στο περιοδικό ”Down Town” στις 4 Αυγούστου, μπορεί να είχαν παρατηρήσει σε κάποιες από τις φωτογραφίες, ότι η Αγγελική φορούσε το μονόπετρο -στο αριστερό χέρι- ακόμα και τότε!

Read More

And More