Η Α. Βίσση μίλησε στην Ελένη για το ”Όσο έχω φωνή”!

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση σε τηλεφωνική σύνδεση που πραγματοποιήθηκε από την Κύπρο με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για το ριάλιτι γύρω από τη ζωή της που θα μπορούμε να βλέπουμε από τη συχνότητα του Alpha σύντομα.

Η Άννα λοιπόν, αφού παρακολούθησε μαζί με την Ελένη και την παρέα της, το τρέιλερ του ριάλιτι, είπε χαρακτηριστικά: ”Είμαι στην Κύπρο, στη Λεμεσό. Είστε πολύ όμορφοι!… Ίσως Ελένη συγκινήθηκες γιατί είσαι μαμά. Η τελευταία σκηνή, ναι, είναι σε νοσοκομείο, στο δεύτερο επεισόδιο. Είχα μπει για να κάνω μια εγχείριση στη φωνή μου…”.

Πόσο εύκολο είναι μια κάμερα να παρακολουθεί την κάθε της στιγμή;

”Εξαρτάται ποια κάμερα είναι αυτή και εδώ ξεκινάει η ιστορία του project… Όλο αυτό το πράγμα εξελίχθηκε, δεν ήταν μιας ημέρας απόφαση, αισθανόμουν πολύ άνετα πίσω από μιας φίλης μου την κάμερα… Έγινε κάτι λοιπόν, που όταν το βλέπαμε γελάγαμε και λέγαμε τι ωραία που θα ήταν αν έβλεπε ο κόσμος ότι είσαι κι έτσι, κι ότι δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις και αυτό… Και λέω θα μ’ άρεσε να κάνω κάτι τέτοιο, θα είμαι περήφανη. Μόνο αν υπήρχε εμπιστοσύνη με την υπεύθυνη θα μπορούσα να το κάνω. Και το έκανα…

Δεν το έκανα για να με δοξάσω κι ούτε θα δείτε την Άννα Βίσση να τραγουδάει. Αυτά τα ξέρει ο κόσμος. Κλείνω σε ένα χρόνο, 40 χρόνια καριέρας. Κι αυτό που μου συμβαίνει σ’ αυτή τη φάση είναι και λυτρωτικό. Ξέρω τι θα ακούσω. Μπορεί να ακούσω πολλά, να κριθώ για άλλα και να αμφισβητηθώ… Αλλά όλο αυτό, έχει μια αλήθεια που εγώ την έχω ανάγκη να την πω στον κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Θέλω να βγάλω προς τα έξω την αλήθεια του ανθρώπου που είμαι. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι που με πουλάει ή με ξεπουλάει. Μοιράζομαι την αλήθεια μου με τον κόσμο, την οποία θεωρώ καλή κι απλά εύχομαι να του αρέσει…”

Άκουσε όλα όσα δήλωσε η Άννα στο zappit.gr

Read More

And More