Η αδερφή της Τζούλιας Μπάρκα στο “Μαζί σου” – Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της ηθοποιού [video]

Η Τζούλια Μπάρκα έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη. Η ηθοποιός, που μεσουράνησε τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 στον ελληνικό κινηματογράφο, εδώ και αρκετό καιρό μια σκληρή πλην όμως άνιση μάχη με τον καρκίνο και τη νεφρική ανεπάρκεια. Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της, αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το πρωί της Τετάρτης, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν συντετριμμένοι τη Τζούλια Μπάρκα στην τελευταία της κατοικία. Η κηδεία της έγινε στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής και το TLIFE που ήταν εκεί εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το ύστατο χαίρε.

Συγκλονισμένη, αλλά προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να γίνει στήριγμα για την οικογένειά της, η αδερφή της Τζούλιας Μπάρκα, Γεωργία, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και τον δημοσιογράφο Άγγελο Λαμπίδη για τις τελευταίες στιγμές του ξανθού κοριτσιού-σύμβολου των 80s και των 90s, ενώ αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που της είχε πει, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

“Κάθε μέρα την “άφηνε” και ένα ζωτικό της όργανο… Ήταν κατάκοιτη, αλλά είχε πείσμα. Αγαπούσε τη ζωή, δεν ήταν αχάριστη… Θα μας λείψει, πραγματικά… Πρέπει να κρατάω τη μητέρα και την αδερφή δυνατές. Είμαι δυνατή για εκείνες… Δεν το περιμέναμε ότι θα συμβεί. Όλοι οι γιατροί έλεγαν πώς αν σηκωθεί θα ζήσει μερικά χρόνια ακόμα… Τα τελευταία της λόγια ήταν: “Θέλω να ζήσω, θα τα καταφέρω και θα σηκωθώ”… Δεν πίστευε ότι θα φύγει…”, είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More