Η αγέραστη “Μπρουκ” της Τόλμης και γοητείας στην Ελλάδα με τον σύντροφό της! Φωτογραφίες

Με το καλύτερο χαμόγελό της και με ένα υπέροχο mix print wrap φόρεμα η αγαπημένη όλων μας Μπρουκ Λόγκαν από το μακροβιότερο σήριαλ “Τόλμη και γοητεία”, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Η Katherine Kelly Lang βρίσκεται στην Ελλάδα καλεσμένη του Ανδρέα Γεωργίου και του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός και όλο το καστ της σειράς “8 λέξεις” βρέθηκαν σήμερα σε αθηναϊκό ξενοδοχείο όπου μίλησαν στους δημοσιογράφους για την συνεργασία της διάσημης ηθοποιού με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και το ρόλο που θα παίξει στις “8 λέξεις”.

Η διάσημη ηθοποιός που συνεχίζει σχεδόν 30 χρόνια μετά να παίζει στο «Τόλμη και γοητεία» δέχθηκε αμέσως την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και  θα έρθει στην  Ελλάδα στα μέσα του Οκτωβρίου. Θα μείνει δυο μέρες στην Αθήνα κ ενώ μετά θα πετάξει για Κέρκυρα όπου και θα κάνει τα γυρίσματα της σειράς!

Η 58χρονη “Μπρουκ” ήταν λαμπερή και όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες είναι σαν να μην την έχει αγγίξει ο χρόνος! Μαζί της ήταν και ο νεότερος σύντροφός της  ο 44χρονος Dominique Zoida με τον οποίο πόζαρε δίνοντά του ένα φιλί!

Δες φωτογραφίες

Με τον Ανδρέα Γεωργίου! Η ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη για την πρόσκλησή του να παίξει στις 8 λέξεις

Με τον αγαπημένο της Dominique Zoida με τον οποίο είναι μαζί πολλά χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένοι παρά τη διαφορά ηλικίας!

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός έκανε μια πολύ stylish εμφάνιση φορώντας ένα mix print μίντει φόρμα το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164