Η Αγγελική Δαλιάνη στο TLIFE, για τον νεογέννητο γιο της! Όσα αποκαλύπτει

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης έγιναν γονείς ενός υγιέστατου αγοριού, το απόγευμα του Σαββάτου. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά του και ειδικά, η κόρη του, Λυδία, που απέκτησε αδερφάκι. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός γέννησε πρόωρα στους επτά μήνες, ενώ το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε στο κρεβάτι του μαιευτηρίου με τον σύζυγό της. Παρά το γεγονός ότι ο μικρός βιάστηκε να έρθει στον κόσμο και γεννήθηκε πρόωρα, όλα πήγαν καλά.

Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Δαλιάνη στο TLIFE, το μωρό βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών στο ΙΑΣΩ και, σύμφωνα με τους γιατρούς, πάει αρκετά καλά στην υγεία του . Η αγαπημένη ηθοποιός αλλά και ο σύζυγός της μπορούν να βλέπουν το μωρό τους μέσα στη θερμοκοιτίδα. Η μόνη που δεν μπορεί να δει ακόμα τον μπέμπη είναι η αδελφή του η Λυδία, η οποία θα πρέπει να περιμένει λίγο καιρό ακόμη!

Ευτυχώς πήγαν ολα καλά!!!! Βιάστηκε να έρθει στη ζωή μας δυο μήνες νωρίτερα.. ???????????????? #thanksgod #babybirth #myboy #mybaby #happyday #family #feelingblessed #everythingjuststarted @manospapagiannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Η Αγγελική Δαλιάνη θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη, αλλά το μωρό της θα μείνει σίγουρα έναν μήνα ακόμη,στη θερμοκοιτίδα μέχρι να δυναμώσει. Αυτό όμως δεν στεναχώρησε την ηθοποιό αφού αυτό που τη νοιάζει είναι μόνο να είναι καλά το μωρό!

End of having fun??? #not ____________________________________________• #backtoschool #september #autumn #family #mydaughterrocks #happy #laughing #lydia ???? @manospapagiannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Read More

And More