Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά στο “Live News” για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό! “Δεν ξέρω πώς το κόλλησα” – Video

Μια δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε την περασμένη Τρίτη η Αγγελική Ηλιάδη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αγαπημένη τραγουδίστρια διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και όπως καταλαβαίνεις βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, μέχρι να γίνει τελείως καλά. Το απόγευμα της Πέμπτης, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για πρώτη φορά στο “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την περιπέτεια με την υγεία της αλλά και το πώς μολύνθηκε με τον φονικό ιό.

“Δόξα τον Θεό καλυτερεύω. Γύρω στις 17 του μήνα ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα, οπότε τώρα είμαι στα τελειώματα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα που προκαλούν απίστευτη εξάντληση, μία δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και κόπωση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαινα, είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου και γυρνούσα σπίτι το βράδυ για να ξεκουραστώ, δεν ξενυχτούσα. Τα παιδιά μου είναι στο χωριό με τους γονείς μου προστατευμένα. Μόνο δυο φίλους μου είδα, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Δεν ξέρω πως το κόλλησα, το κόλλησα όμως και αυτό είναι το σημαντικό. Μπορείς να το κολλήσεις από οπουδήποτε…

Πάντα έπαιρνα μέτρα προστασίας. Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν μόνο άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς σε θέματα υγείας. Πραγματικά δεν το περίμενα. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Κινδυνεύουμε όλοι. Πρέπει όλοι να το δούμε πιο υπεύθυνα” ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

“Ντρέπομαι που το λέω. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Δέκα μέρες ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ. Η κόπωση είναι τεράστια, δεν μπορώ να σηκωθώ να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Μιλάω για μεγάλη εξάντληση. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν έχω πυρετό. Όλο αυτό το διάστημα είμαι στο σπίτι” πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Read More

And More