Η… “Αιλίν” η κούκλα της “Προδοσίας” αποκαλύπτεται!

Είναι μολις 25 Μαΐων… Εχει μια απίστευτα φινετσάτη παρουσία, έντονο καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο ενώ εκατομμύρια θαυμαστές… σφάζονται στην ποδιά της! Η Φαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην υποκριτική, ενώ γνωρίζει γαλλικά και αγγλικά από τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.
«Δεν είχα πει ποτέ μου “θα γίνω ηθοποιός”, παρότι το θέατρο ήταν από νωρίς στα ενδιαφέροντά μου. Θα έλεγα ότι ενδιαφερόμουν κυρίως για την Τέχνη με τη γενικότερη έννοια», έχει δηλώσει σπεύδοντας να συμπληρώσει: «Κίνητρό μου για να ασχοληθώ με τη μουσική ήταν η τεράστια συλλογή δίσκων του πατέρα μου. Η πρώτη συναυλία που πήγα ήταν των Rolling Stones, όταν ήμουν οκτώ ετών. Γράφω κι εγώ μουσική και μάλιστα έχω κι ένα γκρουπάκι στην Αγγλία»!

Και παρότι δεν είχε πει το «θέλω να γίνω ηθοποιός», γρήγορα γνώρισε την καταξίωση στη γείτονα, αφού το 2011 βραβεύτηκε ως «καλύτερη ηθοποιός Β΄ Γυναικείου Ρόλου» στα βραβεία «Altin Kelebek Awards».
Οσο για το πώς μπήκε στη ζωή της η «Προδοσία» και είδε τις τηλεοπτικές μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη, αυτό έγινε εντελώς ξαφνικά. Κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών είχε αφήσει το Λονδίνο και είχε επιστρέψει στην Πόλη. Εκεί πληροφορήθηκε πως γινόταν οντισιόν για την «Προδοσία», πέρασε από δοκιμαστικό και πήρε στα χέρια της τον ρόλο της Αϊλίν.
Από την πρώτη στιγμή δε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, η Φαρά μαγεύτηκε από τη διαδικασία, καθώς το σενάριο της σειράς τη γύρισε πίσω στη δεκαετία του ’60 -’70 και την έκανε να ζήσει χρόνια τα οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή γνώριζε μέσα από αφηγήσεις.

«Μαγεύτηκα απ’ αυτό το ταξίδι στον χρόνο. Μάλιστα, η βοήθεια του σεναριογράφου μας στην αρχή της σειράς ήταν πολύτιμη, αφού φρόντισε να μας ενημερώσει σωστά για κάθε λεπτομέρεια εκείνης της περιόδου προτού ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Φανταστείτε ότι μέχρι και τα σουτιέν που φορούσαμε έπρεπε να είναι εκείνης της περιόδου», λέει σε κάποιες άλλες συνεντεύξεις της η νεαρή ηθοποιός, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της γι’ αυτήν τη δουλειά.

Ποια είναι η γνώμη της για την Αϊλίν; «Είναι μια κοπέλα 16-17 ετών. Τα μάτια της βλέπουν μακριά και δεν θέλει να συμβιβάζεται με ό,τι έχει. Ο χαρακτήρας της είναι πολύ μεταβλητός και αυτό με ενθουσιάζει».

Read More

And More