Η Alex Mandi στο TLIFE: Η εκρηκτική τραγουδίστρια μιλά για τη συνεργασία της με την Πάολα και τα όνειρά της! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Alex Mandi αποτελεί το νέο ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής pop μουσικής και το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη και της Πάολα στο Teatro και κάθε φορά χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις και ερμηνείες στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού.

Σήμερα θα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την εκρηκτική Alex Mandi μέσα από το TLIFE, όπου μας μίλησε αποκλειστικά για το νέο της τραγούδι “Σκληρό Κορίτσι”, για τη συνεργασία της με τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες, για τη μόδα αλλά και για τον έρωτα.

Η Alex Mandi μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, ενώ σπούδασε χορεύτρια μπαλέτου και σύγχρονου χορού στην Ραλλού Μάνου.Έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια στο Cabaret, που είχε ανέβει στο Παλλάς με τον Τάκη Ζαχαράτο και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, όπως τον Στέλλιο Ρόκκο, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη.

Παρατήρησα στο Instagram σου πως έχεις ένα πολύ εκκεντρικό στυλ. Ασχολείσαι με τη μόδα; Ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις; 

Από μικρό κοριτσάκι θυμάμαι να μου αρέσουν τα ωραία ρούχα, παπούτσια και τα αξεσουάρ, ήθελα πάντα να ντύνομαι όμορφα! Θεωρώ ότι ισχύει σε ένα γενικό πλαίσιο πως η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κάποιος για εσένα κρίνεται από την εξωτερική εμφάνιση, το κακό βέβαια είναι αν αργότερα παραμένει μόνο σε αυτή.

Ως νέο κορίτσι λοιπόν και θέλοντας να κρατήσω και την δική μου προσωπικότητα και άποψη για την μόδα, προσπαθώ να παρακολουθώ τις τελευταίες τάσεις, ωστόσο δεν τις ακολουθώ πάντα. Πολλές φορές θα έλεγα, ότι ανατρέχω σε στυλ προηγούμενων δεκαετιών. Έχω έντονη προσωπικότητα, δεν ξέρω αν το στυλ μου είναι εκκεντρικό ή όχι, αλλά σίγουρα με εκφράζει και με κάνει να αισθάνομαι άνετα.

Η καριέρα σου στον καλλιτεχνικό χώρο ξεκίνησε από τον χορό. Πιστεύεις ότι οι σπουδές και η εμπειρία σου στον χορό, σε βοήθησε στη σκηνική σου παρουσία; 

Ο χορός για μένα σημαίνει πολλά… με έχει βοηθήσει σε τόσα πράγματα στην ζωή μου, από πολύ μικρή ηλικία! Όταν ήμουν τρεισήμισι ετών είχα ένα πρόβλημα στο αριστερό μου πόδι, το οποίο θα με συνόδευε σε όλη μου την ζωή! Ο χορός, με βοήθησε όχι μόνο να το ξεπεράσω, αλλά και να καταφέρω το 2014 να πάρω το δίπλωμα μου ως καθηγήτρια χορού – χορεύτρια του Υπουργείου Πολιτισμού. Θεωρώ πράγματι ότι ο χορός έχει βοηθήσει σίγουρα και στην σκηνική μου παρουσία και με μεγάλη σιγουριά θα παρότρυνα όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας να ασχοληθούν με το χορό! Δίνει δύναμη, γυμνάζει, σε κάνει να νιώθεις μια επιπλέον αίσθηση ελευθερίας, είναι πολύ δημιουργική έκφραση! Τον αγαπώ ξεκάθαρα!

Μίλα μας για τη συνεργασία σου με την Πάολα και το Νίκο Κουρκούλη αυτή τη σεζόν στο Teatro. Πώς είναι και οι δύο ως συνεργάτες; 

Με την Πάολα έχουμε ξανασυνεργαστεί, δεν είναι η πρώτη σεζόν που συνεργάζομαι μαζί της, πριν από ενάμισι χρόνο περίπου, η Πάολα ήταν εκείνη που μου έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσω επί σκηνής! Οι συμβουλές της εντός και εκτός δουλειάς, αποτελούν για μένα κάτι σαν “οδηγό”. Η Πάολα είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, γεμάτος αγάπη για τους συνεργάτες της και για την δουλειά της. Δίνει την ψυχή της σε αυτό που κάνει και εγώ το μόνο που έχω να πω για αυτή είναι ότι την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!! Ο Νίκος Κουρκούλης είναι τεράστια ψυχή και απίθανος καλλιτέχνης!! Είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία μου μαζί τους.

Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησες το νέο σου τραγούδι με τίτλο “Σκληρό κορίτσι”. Θεωρείς τον εαυτό σου… σκληρή; 

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου «σκληρό», όχι. Με την κυριολεκτική έννοια της λέξης τουλάχιστον. Το τραγούδι πραγματεύεται την αγάπη μιας κοπέλας και το πόσο σκληρή την έχει κάνει. Νομίζω πως η στιχουργός, Σοφία Παπαβασιλείου ήθελε να δείξει την αντίθεσή που μπορεί να προκληθεί από μια αγάπη και να καταλήξει σε μια “σκληρότητα” χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι έχω υπάρξει σκληρή, ειδικά σε κάποια σχέση μου, μάλλον θα έλεγα το αντίθετο!

Παίρνω εδώ και την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους συντελεστές του τραγουδιού, που μου το εμπιστεύτηκαν, την Σοφία Παπαβασιλείου που έγραψε τους στίχους του τραγουδιού και τους DJ Airth και Kevin Adams που υπέγραψαν την μουσική! Και να ευχαριστήσω και τη νέα μου δισκογραφική οικογένεια, την Walnut Entertainment Greece, για τη συνεργασία.

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο; 

Είμαι ερωτευμένη με την έννοια του έρωτα. Ανέκαθεν υπήρξα και πάντα θα είμαι! Οπότε η απάντηση σου, είναι ναι!

Θα άφηνες την καριέρα σου για τον μεγάλο σου έρωτα; 

Ο μεγαλύτερος μου έρωτας χωρίς ακόμα να το έχω βιώσει θεωρώ πως θα είναι το παιδί μου, οπότε αν χρειαζόταν γι’ αυτό και μόνο, ίσως να την άφηνα! Αλλά σίγουρα προς το παρόν θεωρώ πως είμαι πολύ νέα και γεμάτη όρεξη για δουλειά και δημιουργικότητα!!

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια; 

Γενικότερα σαν άτομο το μότο που με εκφράζει και που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά είναι το «ζήσε τη ζωή σου σαν να είναι η τελευταία σου στιγμή». Με τρομάζει λίγο να σκέφτομαι πως θα είμαι σε δέκα χρόνια, θεωρώ ότι σίγουρα θα έχω προσπαθήσει να εκπληρώσω όλα μου τα όνειρα, τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες μου. Η αλήθεια είναι ότι στην ζωή μου ότι έχω ονειρευτεί, το έχω ζήσει και μάλιστα αυτό είναι και το τατουάζ που έχω πάνω μου “ Live your dreams”.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More