Η Αμαρυλλίς διασκέδασε με Πάολα – Παντελίδη – Τάμτα – Stan! Φωτογραφίες

Οι πύλες του Τeatro Music Hall άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή και ο κόσμος έδειξε από την αρχή την αγάπη του στην Πάολα, τον Παντελή Παντελίδη, την Τάμτα και τον STAN. Σε ένα εντυπωσιακό stage οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δικαιολογημένα κερδίζουν!

Στην πρεμιέρα το παρών έδωσαν και πολλοί αγαπημένοι celebrities! Γιώργος Μαζωνάκης, Σταμάτης Γονίδης, Αμαρυλλίς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Vegas, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάσα Σταμάτη, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Βάλια Κακούτη και πολλοί άλλοι διασκέδασαν σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις.

Η Αμαρρυλίς μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έπειτα από πρόσκληση του Παντελή Παντελίδη με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε ένα από τα τραγούδια της!

Ή Πάολα δεν είχε διάθεση για Τελειωμένες καταστάσεις. Ο Παντελής Παντελίδης έδωσε το σύνθημα να σαλπίσουν οι τρομπέτες και το Γίνεται απογείωσε το κέφι. Η Τάμτα με έναρξη ως catwoman γοήτευσε, ενώ ο STAN κέρδισε το χειροκρότημα στην πρώτη του εμφάνιση σε νυχτερινή πίστα.

Δες φωτογραφίες!

/

/

/

/

/

Read More

And More