Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου: «Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν…»

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου: «Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν…» | tlife.gr

Ο Ανδρέας Γεωργίου τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς τον ερχόμενο Ιούνιο το «Τατουάζ» ρίχνει αυλαία και όλοι περιμένουν την επόμενη δουλειά του. Τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν πώς η νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει θα βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα, όπως έγινε και με τα «Διδυμα Φεγγάρια» , στο «Αστέρια στην άμμο» της Ρένας Ρώσση Ζαϊρη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Διαβάζοντας όλα αυτά, λοιπόν, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία καλλιτεχνική ανάμιξη στη νέα αυτή σειρά και αποκάλυψε ότι ο ίδιος ετοιμάζει κάτι καινούργιο σκηνοθετικά που θα ανακοινωθεί σύντομα.

«Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν… Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε. Το σήριαλ «Αστέρια στην Άμμο» είναι ένα σήριαλ που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής που έχω μαζί με τον Κούλλη Νικολάου. Δεν έχω καμία καλλιτεχνική ανάμειξη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θόδωρος Νικολαΐδης και το σενάριο η κυρία Ρένα Ρίγγα. Σκηνοθετικά ετοιμάζω κάτι άλλο σε σενάριο της κυρίας Βάνας Δημητρίου, που θα έχετε νέα σύντομα. Το καστ είναι προς μελέτη αυτές, γι’ αυτό και γίνονται τα κάστινγκ που ανακοινώθηκαν. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

READ more