Η Αναστασία Καίσαρη έγινε μανούλα για πρώτη φορά – Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Η κόρη του «βασιλιά των κοσμημάτων» Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, έγινε για πρώτη φορά μανούλα στις 29 Δεκεμβρίου, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time» και της Σάσας Σταμάτη, η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστιάννα, που δεν είναι άλλο από της λατρεμένης της μανούλας, Χριστιάννας Καίσαρη. Μάλιστα, η μικρή πριγκίπισσά τους μοιάζει πολύ με τη γιαγιά της.

Όσον αφορά στη βάπτιση της μικρής, το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει πότε θα γίνει λόγω της πανδημίας, ενώ όσον αφορά στους νονούς πολύ πιθανό να είναι πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου.

Η Αναστασία Καίσαρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy, τον Δεκέμβριο του 2019, με διπλό γάμο (καθολικό και ορθόδοξο). Και στις δύο τελετές η κόρη του γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων είχε επιλέξει να φορέσει νυφικές δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti. H Αναστασία Καίσαρη αγαπά πολύ τον χώρο του κοσμήματος και δραστηριοποιείται και η ίδια στην οικογενειακή επιχείρηση σχεδιάζοντας ακόμα και δικές της συλλογές.

Ο σύζυγός της, Thomas Persy, έχει καταγωγή από το Βέλγιο και είναι επιχειρηματίας, καθώς δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις της LVMH.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

Read More

And More