Η Άννα Ανδριανού για τον θάνατο που την συγκλόνισε: «Είχε χαρά για τη ζωή»

Η Άννα Ανδριανού παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στην Μαρία Σοφιανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της αλλά και την απώλεια που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αυτή του πατέρα της.

Μιλήστε μου λίγο για τον πατέρα σας… Ξεπερνιέται η απώλειά του;

«Δεν ξεπερνιέται. Δεν είναι ότι μου λείπει απλώς, αλλά νιώθω ότι λείπει γενικώς από τον πλανήτη αυτό. Ιδιαίτερος, ελεύθερος και ταυτόχρονα απείρως δοτικός και προστατευτικός. Είχε χαρά για τη ζωή. Ο ίδιος έλεγε «αν ποτέ με πάνε να με εκτελέσουν ,θα χαρώ τη διαδρομή» και το εννοούσε. Ποτέ δεν με κατέκρινε, μου έλεγε πάντα τη γνώμη του, αλλά με άφηνε πάντα να αποφασίζω εγώ τι θα κάνω. Μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια, εξάλλου η αγάπη δεν χάνεται. Δεν έπαψα να τον αγαπάω και να τον σκέφτομαι ούτε στιγμή. Νιώθω πολύ κοντά του», δήλωσε η Άννα Ανδριανού.

Τι σας φοβίζει;

«Ίσως με φοβίζει η αρρώστια. Η φθορά, το να μην μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, υγιής. Ίσως επειδή η μητέρα μου πέθανε από έναν πολύ άσχημο καρκίνο και είχε μια πολύ κακή κάθοδο μέχρι να φύγει και το είδα, το έζησα ενώ ήμουν πολύ νέα», εξομολογήθηκε η Άννα Ανδριανού στη νέα της συνέντευξη.

Read More

And More