Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει: “Είμαι 57 χρόνων και έχω φροντίσει να μην το δείχνω!”

“Είμαι 57 χρόνων. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις”, δήλωσε η Άννα Βίσση, που και φέτος απέχει από τη νυχτερινή Αθήνα και πρωταγωνιστεί στη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα “Οι Καμπάνες του Edelweiss”.
Μιλώντας στο “ΕΓΩ!” για το Λος Άντζελες και την καριέρα στο εξωτερικό είπε: “Το Λος Άντζελες λειτούργησε ως αποτοξινωτικό καλλιτεχνικά. Δεν είμαι καμιά ανόητη να πιστεύω στο ενδεχόμενο διεθνούς καριέρας μετά τα σαράντα”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα παιδικά της χρόνια είπε: “Εγώ είμαι η Άννα, η κόρη του μπακάλη. Ο παππούς και ο μπαμπάς μου είχαν μπακάλικο στον τουρκομαχαλά. Ακόμη θυμάμαι που έβαζα φακές στους πελάτες. Έμαθα από μική να δουλεύω”, αποκαλύπτει για τα παιδικά της χρόνια και συμπληρώνει: “Μέναμε 5 άτομα σε ένα δυάρι στην Κυψέλη. Φτωχικά, αλλά όμορφα”.
Ωστόσο, η Άννα δηλώνει πως πάντα είχε ανθρώπους στο πλευρό της και πως τώρα πια ο καλύτερος φίλος της είναι ο Νίκος Καρβέλας. Γιατί δεν είναι, όμως, ακόμη μαζί; “Διότι πλέον, δεν είναι σχέση έρωτα ή συμβίωσης, αλλά φιλίας. Είναι ο καλύτερός μου φίλος” και αναφέρει για το διαζύγιο: “Ήταν ένα από τα σωστότερα πράγματα που κάναμε και ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Είχε τελειώσει. Αν το κρατούσαμε θα κατέληγε ως ένας ακόμη άρρωστος δεσμός. Όταν τελειώνει το πάθος δεν τελειώνουν όλα”.

Ενώ, για τις ερωτικές προτιμήσεις και το πόσο απελευθερωμένος είναι ο κόσμος είπε: “Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την επιθυμία του πανηδονισμού και αν δεν υπήρχαν τα ταμπού ή αν δεν ζούσαμε στις κοινωνίες που ζούμε, όλοι θα μπορούσαν να δοκιμάσουν, έστω και από περιέργεια”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More