Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι περήφανη μαμά – Η κόρη της φεύγει για σπουδές στην Αμερική

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι μια περήφανη μαμά και δεν διστάζει να το δηλώσει δημοσίως! Η γνωστή επιχειρηματίας έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες της και χαίρεται να τις βλέπει να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα.

Χθες, η μία από τις κόρες της, η Σύνθια, αναχώρησε από την Ελλάδα για σπουδές στην Αμερικής, με την Αννίτα Ναθαναήλ να μην κρύβει τη συγκίνηση αλλά και το άγχος για το νέο ξεκίνημα της κόρης της. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με τα κορίτσια της, η ίδια αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός.

“Ατελείωτα ευγνώμων για τα κορίτσια μου, είναι ολόκληρος ο κόσμος μου! Τώρα περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνομαι μόνο σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία, στην υγεία, στην αλτρουιστική προσφορά και στους ανθρώπους που αγαπώ. Ποτέ δεν θεωρώ δεδομένη την καθημερινή αγκαλιά με την οικογένειά μου και το ότι εξακολουθώ να αναπνέω..

Η γλυκιά μου η Σύνθια αναχώρησε χτες για σπουδές στην Αμερική κι εγώ δαγκώνω τα χείλη μου από το στρες του αποχωρισμού που βιώνω. Άνοιξε τα φτερά σου αγάπη μου και κατέκτησε τον κόσμο”, έγραψε η Αννίτα Ναθαναήλ στην ανάρτησή της.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More