Η Αννίτα Πάνια παίζει πιάνο και η Άννα Βίσση τραγουδάει σε ένα επικό βίντεο

Είναι γνωστό ότι την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια τους συνδέει εδώ και χρόνια μια ζεστή φιλία. Και μπορεί να τους ένωσε ο Νίκος Καρβέλας αλλά οι δυο κυρίες έχουν μεγάλη χημεία μεταξύ τους και περνούν υπέροχα.

Χθες το βράδυ η Αννίτα με την Άννα ήταν μαζί και η παρουσιάστρια έκανε κάτι που η αλήθεια είναι δεν περιμέναμε να δούμε! Έπαιζε πιάνο με την απόλυτη να τραγουδάει φορώντας ένα στέμμα στο κεφάλι της! Στο δεύτερο story που ανέβασε η αγαπημένη τραγουδίστρια η Άννα ρωτάει την Αννίτα αν το είπε καλά και η αντίδραση της Αννίτας, είναι “όλα τα λεφτά”!

H Άννα έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για την Αννίτα: “Με την Αννίτα ταιριάζω πολύ στη αίσθηση του χιούμορ και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μας ενώνουν, εκτός από τον πρώην μου και τον πρώην της, τον Νίκο Καρβέλα. Στην τριάδα Άννα – Αννίτα – Νίκος, κοινό μας σημείο είναι σίγουρα η ειλικρινής φιλία και το χιούμορ, ένα συστατικό που θεωρώ βασικό για οποιαδήποτε σχέση στη ζωή μου. Επίσης την αγαπώ πολύ ως άνθρωπο και τη θεωρώ πιστή μου φίλη”.

 

Read More

And More