Η Αντέλ στον Alpha: Το ελληνικό twitter υποκλίθηκε στο ταλέντο της – «Ευχαριστούμε που υπάρχεις»

Η Αντέλ έκανε τη δυναμική της επιστροφή παρουσιάζοντας τον νέο της δίσκο «30». Το αφιέρωμα του CBS στη μοναδική ερμηνεύτρια και δημιουργό των εκατομμυρίων πωλήσεων, Αντέλ, παρουσίασε πρώτος στην Ελλάδα ο Alpha το βράδυ της Κυριακής.

Μία υπέροχη βραδιά στο πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles, όπου η Αντέλ ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως «Hello», «Easy On Me», «Skyfall», «I Drink Wine», «Someone Like You», «When We Were Young», «Make You Feel My Love», «Hold On».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, είδαμε και αποσπάσματα από τη συνέντευξη της στην Όπρα Γουίνφρεϊ..

«Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη», δήλωσε η Αντέλ για την απώλεια κιλών.

Και πρόσθεσε για το βάρος της: «Είμαι “καυτή” ή δεν είμαι. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τη δική μου ζωή. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες ανησυχίες».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Το εκπληκτικό show της Αντέλ: «Adele One Night Only» παρουσίασε ο Alpha με τους Έλληνες χρήστε να αποθεώνουν την ερμηνεία της με αμέτρητα tweets…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More