Η απάντηση της Ε. Μανωλίδου σε όσους την κατηγορούν!

Η απάντηση της Ε. Μανωλίδου σε όσους την κατηγορούν! | tlife.gr

Η Ευγενεία Μανωλίδου μίλησε στο DownTown και έδωσε την δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν. Η αυστηρή της κριτική στο talent show »Ελλάδα έχεις ταλέντο» , το συντηριτικό της προφίλ αλλά και η παρουσίαση της εκπομπής » Η στιγμή της αλήθειας» έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους να την κατακρίνουν.

Ανάμεσά τους και η Έλενα Ακρίτα που είχε δηλώσει »να αποφασίσει η κυρία Μανωλίδου τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει». Πάνω σε αυτό η Ευγενεία απαντά : »Το ότι ασχολήθηκε μαζί μου η Έλενα Ακρίτα, την οποία θαυμάζω και σέβομαι τόσα χρόνια με τιμά».

Όσον αφορά την τηλεοπτική της κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη αλλά και τις συγκρούσεις της με τον Βαγγέλη Περρή, η κριτής δηλώνει πως οι σχέσεις τους είναι καθαρά επαγγελματικές, την κάνουν να χαμογελά και όταν τσακώνονται δεν τους κρατάει κακία. Θεωρεί πως είναι μία γυναίκα που οι άνθρωποι λατρεύουν να μισούν.

Στο »Ελλάδα έχεις ταλέντο», προσπαθεί να είναι ο εαυτός της και να κρίνει τους διαγωνιζόμενους δίκαια. »Οι αντιδράσεις μου και τα σχόλιά μου στηρίζονται στη δική μου λογική, στις δικές μου εμπειρίες και βιώματα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να βρίσκει αντίθετη μια μερίδα τηλεθεατών αλλά αυτή είναι η ομορφιά της πολυφωνίας», τονίζει η Ευγενεία.

READ more