Η απάντηση της Shaya για την κόντρα με την Παπαρίζου!

Για την καταγωγή της, τους Έλληνες άντρες και τις φήμες για την κόντρα με την Έλενα Παπαρίζου μίλησε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, η Shaya.

H νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως της αρέσουν οι Έλληνες, επειδή έχουν μια δόση τρέλας και δεν είναι ξενέρωτοι και δήλωσε πως θέλει ο άντρας να είναι έξυπνος και με χιούμορ. “Είμαι ελεύθερη, τον άνδρα που θα βρω τον θέλω έξυπνο, με χιούμορ, μία δόση τρέλας, γλυκό, να με σέβεται και δεν με ενδιαφέρει πάρα πολύ η εξωτερική του εμφάνιση. Θέλω να είναι γοητευτικός” είπε η Shaya και πρόσθεσε “Μου αρέσουν οι άνδρες που είναι ζεστοί, έχουν μία δόση τρέλας όπως εδώ στην Ελλάδα εκεί έξω είναι ξενέρωτοι”.
Όσον αφορά το θέμα του γάμου, η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια της: “Το γάμο όμως δεν τον σκέφτομαι ακόμα”.
Μιλώντας για την κόντρα με την Έλεμα Παπαρίζου, η Shaya εξήγησε ότι δεν έχει πρόβλημα με την γνωστή τραγουδίστρια. “Την Παπαρίζου σαν καλλιτέχνιδα τη σέβομαι αλλά έχω άλλα πρότυπα, όχι ότι αυτή δεν είναι πρότυπο –είναι θεά- και μακάρι να συνεργαστούμε στο μέλλον, είπε και συμπλήρωσε: “Το μπουζούκι δεν μου πάει, έχω άλλα μουσικά ακούσματα. Αγαπάω αυτό που κάνω και δεν θέλω να κάνω άλλα πράγματα”.
Τέλος, μίλησε για την οικογένειά της: “Ο μπαμπάς έιναι Δανός, η μαμά από την Νότια Αμερική, η γιαγιά από την Γροιλανδία και ο παππούς Ινδιάνος. Αισθάνομαι, όμως, Ελληνίδα”.

Read More

And More