Η απάντηση της Τσιμτσιλή στη Γερμανού για τη Μελέτη: “Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ζήτημα γιατί…” (video)

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνίστρια την Ελεονώρα Μελέτη και το μέλλον της εκπομπής της στον Alpha “Ώρα για Μελέτη“. Ήδη από το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οριστικό τέλος της εκπομπής, ενώ η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον αέρα του “Καλύτερα δε γίνεται” ανέφερε: 

“Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας… Το έγραψαν όλα τα sites ότι η Ελεονώρα αποχωρεί από το Alpha. Συμβαίνουν αυτά. Ξεκίνησε κάτι ωραίο, αλλά όπως και στον έρωτα, μπορεί να μην έχει την καλύτερη εξέλιξη”, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο για το τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη.

Το πρωί της Δευτέρας, η οικοδέσποινα του “Happy Day” ανακοίνωσε πως δεν θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, μιας και είναι λεπτή η θέση της, ενώ τόνισε ότι αν θέλει να κάνει κάποιος σωστά τη δουλειά του πρέπει να μιλήσει και να παρουσιάσει τις απόψεις κάθε πλευράς. 

“Επειδή χθες άκουσα και διάβασα στα sites, ότι η Ναταλία Γερμανού είπε ότι εγώ θα μιλήσω για την Ελεονώρα Μελέτη και με έπαιρναν και από το σταθμό για να δουν τι και πώς… Δεν σκοπεύω να πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι, γιατί όταν κάτι συμβαίνει στο σταθμό σου δεν μπορείς και λόγο κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να συζητήσεις…

Δεν ξέρω το παρασκήνιο, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, δεν με αφορά το ζήτημα κι όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, αν θέλεις να το παίξεις σωστά, πρέπει να έχεις όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ δεν μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές, οπότε δεν θα πω τίποτα. Εύχομαι να είναι όλα για το καλό των εμπλεκομένων και από εκεί και πέρα όταν κάποιος θέλει να πει κάτι θα το πει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το βίντεο:

Read More

And More