Η απάντηση του Adil Rami μετά τις κατηγορίες της Pamela Anderson για “διπλή ζωή”

«Ένας ψεύτης» που «διάγει διπλή ζωή»: η Pamela Anderson κατηγόρησε στο Instagram τον σύντροφό της Adil Rami ότι την εξαπάτησε, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει. «Φεύγω αμέσως από τη Γαλλία» έγραψε η ηθοποιός, που διέμενε στη Μασσαλία με τον διεθνή αμυντικό, σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram, τις οποίες συνόδευε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού, με μια σπασμένη καρδιά.

Με ανάρτηση του στο Instagram, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αρνείται όλες της κατηγορίες της πρώην συντρόφου του και διαψεύδει ότι ουδέποτε έκανε διπλή ζωή, εκφράζοντας τη λύπη του που η ιστορία και η προσωπική σχέση με την ηθοποιό αποκαλύφθηκαν στο Διαδίκτυο.

«Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολο. Όπως συχνά, σε τέτοιες καταστάσεις, μπορεί να κυριαρχήσουν τα συναισθήματα και να εκφραστούν υπερβολικά πράγματα. Έχει πεποιθήσεις, είναι ειλικρινής στους αγώνες της και η αγάπη μου για εκείνη ήταν πάντα ειλικρινής. Αυτό είναι που θέλω να θυμάμαι. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω διπλή ζωή. Είμαι απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους, Σιντονί, για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό. Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση”, έγραψε ο Adil Rami στα social media.

https://instagram.com/p/BzI1YO2IfyK/

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More