Η αποκάλυψη της Ρούλας Ρέβη για το photoshop σε φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη - «Τους το πέταξε στα μούτρα…»

Η αποκάλυψη της Ρούλας Ρέβη για το photoshop σε φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη –  «Τους το πέταξε στα μούτρα…» | tlife.gr

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο καταξιωμένες φωτογράφους της χώρας μας. Μάλιστα, στον φακό της έχουν ποζάρει κατά καιρούς πολλά ονόματα της εγχώριας showbiz, με το αισθητικό αποτέλεσμα να κλέβει τις εντυπώσεις. Η ίδια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό GALA και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι της είχαν ζητήσει να κάνει σε φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και την αντίδρασή της.

«Δεν μου αρέσει να πάρω μια επώνυμη γυναίκα που έχει ύψος 1,60 και να την κάνω 1,80, όπως βλέπω να γίνεται πια στα περιοδικά. Το θεωρώ άκυρο. Και δεν το κάνουν πουθενά στο εξωτερικό. Κι όπου το ‘χουν κάνει, έχουν φάει μήνυση. Δεν μπορώ να πάρω μια κοπέλα που είναι 70 κιλά και να την κάνω 50. Δεν γίνεται. Θα τη φτιάξω μέχρι εκεί που δεν θα νιώσεις ότι σε κοροϊδεύω, που δεν θα τη συναντήσεις κάπου και θα σκεφτείς «πώς είναι έτσι αυτή; Με δουλεύουν;»», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αυτό είναι μεγάλο φάουλ για έναν φωτογράφο. Πώς να σ’ το πω; Είναι σαν να πάρεις τη Μενεγάκη και να την κάνεις 1,80. Ούτε η ίδια δεν θα το ‘θελε και ποτέ δεν το ‘χει ζητήσει. Αντιθέτως, μου έχει ζητήσει περιοδικό να μικρύνω τα χείλη της Μενεγάκη, πράγμα που φυσικά αρνήθηκα. Όμως ένας νεότερος φωτογράφος μπορεί να το κάνει. Έχει γίνει και του το ‘χει πετάξει η Ελένη στα μούτρα και με το δίκιο της. Γίνονται τέτοια σουρεαλιστικά. Βλέπεις ένα σώμα κανονικό και από κάτω πόδια τρία μέτρα. Καρτούν. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό».

READ more