Η Aθηνά Μαξίμου στο TLIFE: Με τον Αιμίλιο θέλουμε να κάνουμε παιδί!

Την Αθηνά Μαξίμου την γνωρίσαμε μέσα από κινηματογραφικές επιτυχίες κυρίως, όπως στην “Αυτή η νύχτα μένει”, “Beautiful People” και “Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου”. Τώρα την βλέπουμε στην μικρή μας οθόνη, στη σειρά “Steps”.

Είναι έξι χρόνια μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη, εκ των οποίων τα πέντε είναι παντρεμένοι! Η Αθηνά μίλησε στο TLIFEγια τον γάμο της, την δουλειά της, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του Steps μέχρι να αρχίσει η σειρά να προβάλλεται.

Για την σχέση της με τον χορό αλλά και γενικότερα για την σειρά Steps:

“Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην Πάτρα. Κάνω την “Κραυγή”, σε σκηνοθεσία της Έλλης Παπακωνσταντίνου.
Το “Steps” γυρίστηκε πριν από 2,5 χρόνια περίπου. Έχω κάνει αρκετά χρόνια χορό… Δεν έχω δίπλωμα για να λέγομαι χορεύτρια. Ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης που πάντα με ενδιέφερε. Και ασχολήθηκα κάποια χρόνια, ας πούμε στα σχολικά, μετά σταμάτησα…”

Στη σειρά υποδύεται χορεύτρια σε strip show… Έκανε κάποια ειδικά μαθήματα; ” Δεν είχα αρκετές σκηνές σε σχέση με αυτό τον ρόλο, οπότε κάναμε μία συγκεκριμένη χορογραφία και αυτό ήταν! Δεν χρειάστηκε κάποια ειδικά μαθήματα.”

Για τα προβλήματα που ακούγεται πως είχαν οι ηθοποιοί μετά το τέλος των γυρισμάτων: “Προσωπικά είχα μιά άψογη συνεργασία με το studio ATA. H εταιρεία όμως ταλαιπωρήθηκε πολύ από το κανάλι. Όταν είσαι ένα κανάλι που παραγγέλνεις ένα σήριαλ και ξαφνικά δεν ξέρεις αν θα το αγοράσεις ή όχι, πότε θα το προβάλλεις και γενικότερα έχεις έναν προγραμματισμό που είναι μπάχαλο, πολύ φυσιολογικά η παραγωγή ταλαιπωρείται! Θα μπορούσαμε να είχαμε ταλαιπωρηθεί κι εμείς, απλά παραγωγή ήταν τόσο άψογη που μας προστάτευσε πολυ καλά. Νομίζω ότι όλοι έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, με σιγουριά μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα.”

Και συνεχίζει: “Για ό,τι προκλήθηκε φταίει ο προγραμματισμός του καναλιού . Αυτή η σειρά ξεκίνησε με προδιαγραφές να κάνει 30 επεισόδια. Οχι απλά για να κάνει μία σεζόν, αλλά για να κάνει δύο σεζόν. Από την αρχή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, άρχισαν κάποια προβλήματα, έδιωξαν τον σκηνοθέτη που ξεκίνησε την σειρά, τον Χρήστο Γεωργίου, κατόπιν πήραν τον Κώστα Βαρελίδη από το 8ο επεισόδειο και μετά. Είχαν ξεκινήσει διάφορες τέτοιες ιστορίες περίργες, ξεκινήσαμε από Ιούλιο τα γυρίσματα, ήταν να προβληθούμε από Σεπτέμβρη, δεν έγινε αυτό… Είπαν μετά ότι θα πάμε Γενάρη, ο Γενάρης ήρθε αλλά δεν παίχτηκε ποτέ η σειρά, μετά είπαν του χρόνου, πάλι δεν παίχτηκε και μετά από δύο χρόνια είπαν να την βγάλουν από το συρτάρι, έτοιμη, μονταρισμένη και να την προβάλλουν!”

Ζήλεψε τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη, που έπαιξε στην αγαπημένη ομολογουμένως σειρά όλων των ηθοποιών, το “Νησί”;

Φυσικά! Νομίζω ότι όποιος ηθοποιός δεν έχει ζηλέψει, μάλλον θέλει να κάνει άλλη δουλειά. Είναι μια πολύ καλή σειρά, μην λέμε τα τετριμμένα, καλογυρισμένη, με πολύ καλούς ηθοποιούς, ωραία σκηνοθεσία και μακάρι να γίνονται τέτοιες δουλειές και στο μέλλον! Αν και δεν το βλέπω και πολύ αισιόδοξα το μέλλον της τηλεόρασης αλλά το εύχομαι.

Βοηθάει την σχέση με τον σύζυγό της το ότι κάνουν το ίδιο επάγγελμα; Κάποιες φορές βοηθάει και κάποιες είναι πιο δύσκολο. Το πιο εύκολο είναι ότι ο ένας καταλαβαίνει περισσότερο τον άλλον. Απλά όταν συνεργάζεσαι και διαφωνείς μπορεί η διαφωνία να είναι πιο ισχυρή από ότι θα ήταν αν δεν γνώριζε ό ένας τον άλλον.

Σκέφτονται να κάνουν παιδάκι; “Ναι, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Το θέλουμε…!”

Για την παράσταση που συμπρωταγωνιστούν:

Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην Πάτρα. Κάνω την “Κραυγή”, σε σκηνοθεσία της Έλλης Παπακωνσταντίνου.
Συμπρωταγωνιστώ με τον Αιμίλιο εδώ. Γνωριστήκαμε στην Αθήνα αλλά εδώ στην Πάτρα είναι το θέατρο που πρωτοπαίξαμε μαζί. Όταν δουλεύουμε μαζί, άλλες φορές είναι εύκολο κι ευχάριστο. Άλλες φορές είναι δύσκολο… Ειδικά όταν διαφωνούμε! Αυτή είναι η διαφορά!

Όσο για τον αν τον ζηλεύει; Όχι, βέβαια. Κάνω το ίδιο επάγγελμα και ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει για κάθε ηθοποιό, να γυρίζει μία ερωτική σκηνή. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για εμάς. Είναι η δουλειά μας.

Στην σειρά την βλέπουμε στο πλευρό του πολύ ωραίου… Αντώνη Φραγκάκη. Ο Αιμίλιος ζηλεύει; “Ναι, ναι είναι ωραίος! (γέλια) Όχι καλέ, δεν ζηλεύει. Και μάλιστα είμαστε και φίλοι! Τον ξέρει πολύ καλά τον Αντώνη. Δεν έχουμε τέτοια θέματα…”

Read More

And More