Η Άβα Γαλανοπούλου χαμογελά ξανά μετά τις δύσκολες στιγμές! Πήρε 5 κιλά

Για ποτό στο αγαπημένο στέκι Nikkei στο Κολωνάκι με καλούς φίλους πήγε την Δευτέρα, η Άβα Γαλανοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αφήσει για πάντε πίσω της τις άσχημες εμπειρίες και όσα δυσάρεστα έζησε και χαμογελάει ξανά στη ζωή!


Με δικούς της ανθρώπους και φίλους που είναι πάντα δίπλα της, η Άβα συνεχίζει τη ζωή της και προσπαθεί να δώσει όλη την ενέργειά της στη δουλειά της.

Η Άβα είναι πια καλά, γελάει δουλεύει διασκεδάζει ενώ έχει επανέλθει η όρεξή της αφού έχει πάρει τους τελευταίους μήνες 5 κιλά και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες. Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από την παράσταση BAM BAM, η Άβα αυτή την περίοδο έχει την καλύτερη ψυχολογία και έχει αρχίζει να βγαίνει συχνά κάτι που είχε σταματήσει για αρκετό καιρό.


Με τον φίλο της και Pr Man, Νεκτάριο Σκαμνάκη

Να θυμίσουμε ότι η ταλαντούχα ηθοποιός είχε ζήσει δύσκολες στιγμές όταν ο πρώην σύντροφός της, της πήρε όλα της τα χρήματα, τους κόπους μιας ζωής και εξαφανίστηκε.

Η ίδια έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real News “
“Είμαι η Άβα και στέκομαι πάλι στα πόδια μου! Έφαγα ένα πολύ δυνατό χαστούκι από τον άντρα που με πρόδωσε και μου έφαγε όλα μου τα χρήματα, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, χωρίς να μπορώ καν να φάω, μα με τη στήριξη της οικογένειάς μου και καλών φίλων μου μπόρεσα να σηκωθώ και να σταθώ ξανά όρθια.”

Read More

And More