Η Beyonce και ο Jay Z είναι το no 1 ζευγάρι για το 2013! Δες ποιοι έρχονται στις επόμενες θέσεις!

Είναι επίσημο! Η Beyonce και ο Jay Z είναι το νούμερο ένα ζευγάρι του Χόλιγουντ! Έτσι, τουλάχιστον, αποφάσισαν όσοι ψήφισαν σε poll που έγινε με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Το πιο ενδιαφέρον δε, είναι ότι το ζευγάρι άφησε πίσω του άλλα ζευγάρια της διαθενούς showbiz και όχι μόνο, όπως το βασιλικό ζεύγος, ή τους Beckham!

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/16-02/beyonce1.jpg
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 σε μια δισκογραφική συνεργασία όταν έβγαλαν το cd single με τίτλο ’03 Bonnie & Clyde and Knowles’. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος ενώ πέρυσι η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε από τον ερχομό της κόρης τους Blue Ivy.

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/16-02/beyonce2.jpg

Δεύτερο στη λίστα είναι το βασιλικό ζεύγος, ο Williams και η Kate, που επίσης περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/16-02/beyonce3.jpg

Ο Kanye West και η Kim Kardashian έχουν πολλούς εχθρούς. Είναι, λοιπόν, απορίας άξιο πως στην ψηφοφορία κατάφεραν να φτάσουν στην τρίτη θέση των πιο αγαπημένων, ή έστω δημοφιλών, ζευγαριών του Hollywood.

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/16-02/beyonce4.jpg

Τέταρτο στη λίστα έρχεται το ζεύγος Bradgelina. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie δεν είναι τελικά όσο δημοφιλείς πιστεύαμε!

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/16-02/Untitled.jpg

Παραπάνω μπορείς να δεις όλη την λίστα που προέκυψε από την ψηφοφορία. Συμφωνείς; Διαφωνείς; Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου ζευγάρι; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More