Η Britney Spears παρενοχλεί σεξουαλικά τον σωματοφύλακά της;

Η Britney Spears παρενοχλεί σεξουαλικά τον σωματοφύλακά της; | tlife.gr

Ο Fernado Flores ήταν ο σωματοφύλακας της Britney Spears. Πριν λίγες μέρες όμως παραιτήθηκε καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η τραγουδίστρια τον παρενοχλούσε σεξουαλικά κυκλοφορώντας γυμνή μπροστά του.

»Πάντα του έδινε την αίσθηση ότι τον προκαλεί και φοβήθηκε πως αν δεν υποκύψει στο σεξουαλικό της κάλεσμα θα χάσει την δουλειά του. Τελικά αποφάσισε να παραιτηθεί και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της», δήλωσε φίλος του σωματοφύλακα.

»Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις για την Britney. Είναι πραγματικός εφιάλτης. Δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά της, κυκλοφορεί συνεχώς γυμνή και μιλάει άσχημα στο προσωπικό της», υποστηρίζει ο ίδιος. Ο Fernado υποστηρίζει πως τον φλέρταρε κι ότι είχε αρχίσει να τρέφει αισθήματα για εκείνον. Γι’αυτό το λόγο κυκλοφορούσε γυμνή μπροστά του.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας, υποστηρίζουν πως το τελευταίο διάστημα η Britney δεν είναι στα καλά της και πως πάντα της άρεσε να κυκλοφορεί γυμνοί. Το ενδεχόμενο να προσπάθησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά τον σωματοφύλακά της, το θεωρούν γελοίο.

READ more