Η Britney Spears τώρα και ζωγράφος – Αύριο τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσής της στη Γαλλία

Ποπ σταρ, ηθοποιός, χορεύτρια και τώρα ζωγράφος.

Η Britney Spears πρόσθεσε στις ιδιότητές της κι αυτή της ζωγράφου, δημοσιεύοντας πριν από δύο χρόνια στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν να ζωγραφίζει και τώρα διοργανώνεται η πρώτη της ατομική έκθεση σε γκαλερί τέχνης στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Η Galerie Sympa, στην κωμόπολη Φιζέκ δημοσίευσε λεπτομέρειες για την έκθεση στο Instagram. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα εγκαινιάσουμε την πρώτη ατομική έκθεση της @britneyspears σε μια σύγχρονη γκαλερί τέχνης το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, από τις 6-9 μ.μ.”

https://www.instagram.com/p/B6-ulTxIciI/

Η έκθεση φέρει τίτλο “Sometimes you just gotta play!!!!!!” από τη λεζάντα που είχε συνοδεύσει την ανάρτηση της Britney Spears το 2017 στην οποία αποκάλυψε την πλευρά της δημιουργίας έργων ζωγραφικής.

Η έκθεση θα διαρκέσει “μέχρι το τέλος του κόσμου” (till the world ends) από το ομώνυμο τραγούδι της Britney Spears, αναφέρουν οι διοργανωτές της έκθεσης.

Σύμφωνα με το BBC, τα εγκαίνια θα συμπέσουν με την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της τραγουδίστριας, “Baby One More Time”.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσα έργα της Britney Spears θα παρουσιαστούν στην έκθεση, αλλά είναι πιθανό να συμπεριληφθεί ο πίνακας με μπλε, ροζ και μοβ άνθη που πουλήθηκε σε δημοπρασία το 2017 έναντι 10.000 δολαρίων, ποσό που διατέθηκε στα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο μουσικό φεστιβάλ Route 91 Harvest, στο Λας Βέγκας σύμφωνα με το BBC.

Άγνωστο παραμένει αν η τραγουδίστρια θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης της Galerie Sympa στη Γαλλία.

Read More

And More