Η Charlize Theron τάσσεται κατά της ενδοοικογενειακής βίας!

Η ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός Charlize Theron τόνισε ότι περισσότερες από 50 διάσημες γυναίκες, από την ηθοποιό Ριζ Γουίδερσπουν έως την κορυφαία αθλήτρια ποδοσφαίρου, Μέγκαν Ράπινο πήραν μέρος στην εκστρατεία της για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η πρωτοβουλία #TogetherForHer που ξεκίνησε τον Απρίλιο από το Charlise Theron Africa Outreach Project σε συνεργασία με την οργάνωση CARE και το Entertainment Industry Foundation συγκέντρωσε 500.000 δολάρια για καταφύγια θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας στις ΗΠΑ και τη Νότια Αφρική.

«(Μία στις τρεις) γυναίκες θα βιώσουν βία βάσει φύλου στη διάρκεια της ζωής τους. Τον τελευταίο χρόνο, 243 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια έχουν υποστεί. Οι ανθρωπιστικές κρίσεις όπως η πανδημία του νέου κορονοϊού την επιδεινώνουν» αναφέρει η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Είμαι τόσο περήφανη που αυτές οι εξαιρετικές, πανίσχυρες γυναίκες, άκουσαν την έκκλησή μου και ενώνονται».
Περισσότερα από 50 γυναίκες πρότυπα από τον κόσμο του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της μόδας και των επιχειρήσεων διέθεσαν χρηματικά ποσά για την εκστρατεία για να βοηθήσουν τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν βία ενώ αναγκάζονται να παραμένουν κλεισμένες μέσα.

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην εκστρατεία της Σαρλίζ Θέρον είναι οι Μισέλ Ουίλιαμς, η Σάλμα Χάγιεκ και η Βαϊόλα Ντέιβις. Επίσης συμμετέχουν η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, η επιχειρησιακή διευθύντρια του Facebook και το μοντέλο Ιμάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More