Η Charlotte Casiraghi παντρεύτηκε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα!

Το Σάββατο 1η Ιουνίου, η Charlotte Casiraghi παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και παραγωγό ταινιών Dimitri Rassam στο παλάτι Grimaldi Palace στο Monaco! Η εγγονή της Grace Kelly ήταν απλά πανέμορφη, επιλέγοντας ένα ένα φόρεμα Saint Laurent, εμφάνιση που θύμισε πολύ το σύνολο που είχε φορέσει η γιαγιά της Grace Kelly στην civil cerenomy πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Rainier το 1956!

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Charlotte παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, κάνοντας τον θρησκευτικό της γάμο. Το μυστήριο έγινε στο Αβαείο Sainte-Marie de Pierredon έξω από το St. Remy της Προβηγκίας στη νότια Γαλλία το Σάββατο 29 Ιουνίου, και περιλάμβανε μια θρησκευτική τελετή και μια ιδιωτική δεξίωση για τους λαμπερούς καλεσμένους του ζευγαριού.

Αυτή την φορά, η Charlotte Casiraghi διάλεξε ένα vintage νυφικό Giambattista Valli! Η 32χρονη Charlotte Casiraghi και ο 37χρονος γιος της ηθοποιού και μοντέλου Carole Bouquet, έχουν ήδη ένα παιδί, τον 6 μηνών Balthazar, ενώ ο γάμος αυτός είναι ο πρώτος της πριγκίπισσας και ο δεύτερος του Dimitri.

Read More

And More