Η Coca Cola στηρίζει τους τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

Αθήνα, Μάιος 2011
Η CocaCola, το πιο δημοφιλές αναψυκτικό στον κόσμο, γιορτάζει φέτος τα 125 της χρόνια υποστηρίζοντας τους Παγκόσμιους Αγώνες SpecialOlympics ΑΘΗΝΑ 2011, και μας προσκαλεί όλους να πάρουμε μέρος στη μεγάλη γιορτή! Η μάρκα-σύμβολο της χαράς, που μοιράζεται στιγμές αισιοδοξίας και δροσιάς με όλο τον κόσμο εδώ και 125 χρόνια, επέλεξε να γιορτάσει τη σημαντική αυτή επέτειο μέσα από την υποστήριξή της στους Αγώνες SpecialOlympics, που φέτος διεξάγονται στη χώρα μας.

Η Coca-Cola γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 1886, μια ημερομηνία-σταθμό στη σύγχρονη ιστορία, όταν ο John Pemberton, φαρμακοποιός από την Ατλάντα των ΗΠΑ, ανακάτεψε για πρώτη φορά μια κανάτα με την περίφημη μυστική συνταγή της Coca-Cola με ανθρακούχο νερό. Το ρόφημα σερβιρίστηκε στο φαρμακείο Jacob’s της πόλης, με τους επισκέπτες του να χαρακτηρίζουν το καινούργιο ανθρακούχο προϊόν ως «γευστικότατο και δροσιστικό». Από εκείνη την ημέρα, και για 125 χρόνια τώρα, η φανταστική γεύση της Coca-Cola ξεδιψάει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, εμπνέοντας στιγμές χαράς και αισιοδοξίας!

Ο εορτασμός της σημαντικής αυτής επετείου ξεκίνησε με μια μοναδική δημοπρασία που διοργανώθηκε για τους σκοπούς των SpecialOlympics ΑΘΗΝΑ 2011. 1+25 διακεκριμένοι καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από την ιστορία του διάσημου αναψυκτικού και το μπουκάλι-σύμβολο, και, υπό την καθοδήγηση της εικαστικής επιμελήτριας Ίριδας Κρητικού, φιλοτέχνησαν πρωτότυπα έργα τέχνης για τους αθλητές των Αγώνων των SpecialOlympics Ελλάς που θα λάβουν μέρος στους φετινούς αγώνες. Τα έργα δημοπρατήθηκαν από τον καταξιωμένο δημοπράτη Πέτρο Βέργο στις 9 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Χίλτον, παρουσία της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων SpecialOlympics ΑΘΗΝΑ 2011, υψηλόβαθμων εκπροσώπων της πολιτείας, του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, κορυφαίων εκπροσώπων των Μέσων και κορυφαίων στελεχών της CocaCola. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της διοργάνωσης των SpecialOlympics.

Ο εορτασμός των 125 χρόνων συνεχίζεται με τη μάρκα να μας προσκαλεί να προσφέρουμε χαρά στους αθλητές των Αγώνων με τις ευχές μας, «γεμίζοντας» τα «Μπουκάλια της Χαράς»! 125 εντυπωσιακά, ειδικά σχεδιασμένα μπουκάλια CocaCola, θα βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία, προσκαλώντας το κοινό να τα γεμίσει με τα δικά του μηνύματα για τους αθλητές, συντροφεύοντας τις προσπάθειές τους αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα, η CocaCola προσκαλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν μαζί της τους πρωταθλητές της χαράς, καθώς μέσα από τις αγορές προϊόντων CocaCola, CocaColaLight και CocaColaZero που θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο της Ελληνικής αγοράς, έως και τις 31 Μαΐου, η CocaColaπροσφέρει μέρος των εσόδων της στους Παγκόσμιους Αγώνες SpecialOlympics ΑΘΗΝΑ 2011.

Read More

And More