Η Δ. Βανδή στο επιτυχημένο project του εξωτερικού που έρχεται στην Ελλάδα!

Η Δ. Βανδή στο επιτυχημένο project του εξωτερικού που έρχεται στην Ελλάδα! | tlife.gr

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Γήπεδο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, το MAD ενώνει τη μουσική με τη μόδα και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μεγάλο show! 8 Έλληνες σχεδιαστές μόδας και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν live επάνω στη σκηνή αλλά θα κάνουν και πασαρέλα, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό θέαμα για όσους επιλέξουν να παρευρεθούν!

Στο εξωτερικό «Fashion Rock» και κάνει μεγάλη επιτυχία πάρα πολλά χρόνια με διάσημους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το ελληνικό MadWalk by Vodafone που διοργανώνει το MAD βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασίες για να προσφέρει το μοναδικό θέαμα καθώς κάνειι και το ντεμπούτο του.

Τα «ζευγάρια» του MadWalk είναι: Deux Hommes και Γιώργος Μαζωνάκης, Mi-Ro και Onirama, Yiorgos Eleftheriades και Μύρωνας Στρατής ft. Ilia Darlin, Mary Katrantzou και Matisse, Celia Kritharioti Haute Couture και Σάκης Ρουβάς, Apostolos Mitropoulos και Έλενα Παπαρίζου, Orsalia Parthenis και Μέλισσες, Vrettos Vrettakos και Δέσποινα Βανδή.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

READ more