Η Δανάη Μπάρκα ακύρωσε το ταξίδι της στη Μύκονο λόγω κορονοϊού!

Σε πυρετό προετοιμασιών για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ρόλο παρουσιάστριας στο Mega βρίσκεται η Δανάη Μπάρκα. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου που αναλαμβάνει εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι, έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες, ωστόσο, έκανε και ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές. Η ίδια είχε κανονίσει μάλιστα, να βρεθεί στη Μύκονο, μετά από πρόσκληση καλής της φίλης, αλλά το ταξίδι ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα μέσα από το προφίλ της στο Instagram αποκάλυψε πως είχε προγραμματίσει ένα καλοκαιρινό ταξίδι στο νησί των ανέμων και σε ένα ειδυλλιακό ξενοδοχείο. Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη την χώρα, όμως, την άγχωσε λίγο και έτσι αποφάσισε τελικά να το ακυρώσει και να μην ταξιδέψει.

«Σήμερα κανονικά θα απολάμβανα το πρωινό μου σε αυτό το μαγικό μέρος. Γιατί η φίλη μου με είχε προκαλέσει 4 ημέρες για ξεκούραση στον παράδεισό τους με αυτήν τη φανταστική διάφανη πισίνα», έγραψε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε: «Επειδή όμως αυτήν τη στιγμή δεν είναι πολύ ασφαλές να πάω στο νησί (Μύκονο) λόγω των τελευταίων θεμάτων με «κρούσματα» και επειδή προέκυψε πολύ δουλειά για το χειμώνα, άρα φροντίζουμε να είμαστε υγιείς και ακμαίοι, δυστυχώς ακύρωσα το ταξίδι μου με βαριά καρδιά!

Δες τα posts της στο Instagram:

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα ζήτησε συγνώμη που ακύρωσε τελευταία στιγμή!

Read More

And More