Η Δέσποινα Βανδή έκανε κουραμπιέδες: Όλα τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια!

Όπως είναι γνωστό, η μεγάλη αγάπη της Δέσποινας Βανδή, εκτός από την μουσική, είναι η μαγειρική. Μάλιστα, για τις ικανότητες της στην τέχνη της μαγειρικής έχουν να λένε όλοι οι φίλοι της. Μπορεί, λοιπόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ειδικά τώρα που θα αναλάβει χρέη παρουσιάστριας σε  δύο project στο Open TV, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που θα φορέσει την ποδιά της και θα μπει στην κουζίνα για να… μεγαλουργήσει.

Ειδικά τα Χριστούγεννα, η Δέσποινα φροντίζει να μαγειρεύει όλες τις σπεσιαλιτέ της σε φαγητά και γλυκά, ετοιμάζοντας κάθε χρόνο ένα από τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά τραπέζια στο σπίτι της. Ωστόσο, δεν περιμένει να έρθει εκείνη η μέρα για να αποδείξει πόσο καλή νοικοκυρά είναι, αλλά ξεκινάει πάντα από νωρίς τις προετοιμασίες, φτιάχνοντας λαχταριστές λιχουδιές για την οικογένειά της. Μάλιστα, αρκετές φορές έχει μοιραστεί τις συνταγές της με τους followers της στα social media.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Δέσποινα έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και μας τα έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ χθες το βράδυ αποφάσισε να κάνει κουραμπιέδες. Ως λάτρης των social media, μάλιστα, δημοσίευσε στα stories της ένα βίντεο από την προετοιμασία τους, σχολιάζοντας: “Και του χρόνου! Christmas Mood”.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, πριν μερικά χρόνια, η τραγουδίστρια έχει φτιάξει και σε τηλεοπτικό πλατό -συγκεκριμένα στο “Πρωινό μου” του MEGA– τους συγκεκριμένους κουραμπιέδες, δίνοντας στους τηλεθεατές την… μυστική συνταγή της.

Δες παρακάτω όλα τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που έχει φτιάξει η Δέσποινα Βανδή τα προηγούμενα χρόνια και σίγουρα θα σου τρέξουν τα σάλια, όπως συνέβη και σε εμάς.

Read More

And More