Η Δήμητρα Αιγινίτη μίλησε για το γάμο της!

Η Δήμητρα Αιγινίτη μίλησε για το γάμο της! | tlife.gr

Τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Αντώνη Σρόιτερ, φαίνεται πως ζει η Δήμητρα Αιγινίτη, δηλώνοντας έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι των γνωστών δημοσιογράφων θα παντρευτεί στις 24 Ιουλίου, στο αγαπημένο νησί της Δήμητρας, την Σαντορίνη! Ο γάμος θα είναι λιτός, όπως ακριβώς ταιριάζει στο χαμηλών τόνων ζευγάρι.

Λίγο πριν το γάμο η Δήμητρα μίλησε στο Alter για τη γνωριμία, τη σχέση και το γάμο της με τον Αντώνη Σρόιτερ. «Είμαι πανέτοιμη. Όλα έχουν τακτοποιηθεί για το γάμο», είπε η Δήμητρα προσθέτοντας ότι δεν νιώθει άγχος. «Τι να σου πω αν είμαι έτοιμη; Εγώ νιώθω ήδη παντρεμένη», λέει στη συνέντευξή της.

Ακόμη, αποκαλύπτει ότι κουμπάροι τους θα είναι ο κολλητός φίλος του Αντώνη και δυο δικές της φίλες. Ενώ, για παρανυφάκι θα έχει ένα μικρό κοριτσάκι την Αναστασία. Την ημέρα του γάμου η Δήμητρα θα φορέσει ένα λιτό λευκό νυφικό.

Για την γνωριμία της με τον Αντώνη αναφέρει ότι δεν την συμπαθούσε από την αρχή. «Γνωριστήκαμε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, εγώ ήμουν συντάκτρια και εκείνος αρχισυντάκτης μου», αναφέρει η Δήμητρα και συμπληρώνει: «Υπήρχε αντιπάθεια στην αρχή. Δεν ξέρω γιατί αλλά με κοιτούσε περίεργα».

Αποκαλύπτει, ακόμη, πως δεν ήταν ποτέ ευνοημένη από εκείνον στη δουλειά. «Επειδή ήταν εύκολο να φανώ ευνοημένη, ο Αντώνης πέρασε στο άλλο άκρο και με αντιμετωπίζει όπως και τους υπόλοιπους. Είναι αυστηρός μαζί μου».

Όσον, αφορά τη σχέση της και το πως βλέπει τον αγαπημένο της, η Δήμητρα λέει πως θαυμάζει τον Αντώνη. «Θαυμάζω που είναι 35 χρόνων και έχει καταφέρει τόσα πολλά στη ζωή του. Με ενοχλει μόνο το ότι έχει «τετράγωνη» λογική. Όταν έχει κάτι στο μυαλό του, πρέπει να γίνει έτσι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η πρόταση γάμου:

Η σχέση του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2006 και η πρόταση γάμου έγινε τα Χριστούγεννα του 2007, στο ταξίδι που έκαναν στην Λαπωνία. Όπως αναφέρει το OK!, ο δημοσιογράφος θεώρησε ιδανικό το μέρος, αφού δεν ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με τον κλασσικό τρόπο, αλλά σε ένα μέρος που θα τους έμενε αξέχαστο!

Η γαμήλια τελετή:

Ο γάμος θα γίνει στις 24 Ιουλίου στη Σαντορίνη, το αγαπημένο νησί της Δήμητρας. Η τελετή θα έχει νησιώτικο ύφος και αμέσως μετά, θα γίνει ένα beach party για τους καλεσμένους.

Το ταξίδι του μέλιτος:

Η Δήμητρα είπε στο OK! ότι δεν θα προλάβουν να κάνουν μακριά το ταξίδι του μέλιτος. «Θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες στη Σαντορίνη. Θα κάνουμε άλλο ένα από τα αγαπημένα μας ταξίδια με το φουσκωτό στα νησιά του Αιγαίου και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα», λέει η Δήμητρα.

Δείτε το video από τη συνέντευξη της Δήμητρας Αιγινίτη στο Alter:

READ more