Η Δήμητρα Κατσαφάδου καταγράφει σπαρακτικές εικόνες στη Βόρεια Εύβοια, μετά τις φωτιές

Η επιχειρηματίας, Δήμητρα Κατσαφάδου συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια βοήθειας των πληγέντων από τις φωτιές στη Βόρεια Εύβοια.

Η ίδια και η ομάδα της καθημερινά συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, ενώ φτιάχνουν ακόμη και κρέμες για εγκαύματα. Χθες το απόγευμα, η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε στην Αγία Άννα και κατέγραψε, όπως έγραψε, σπαρακτικές εικόνες σε βίντεο.

«Σπαρακτικές εικόνες στη βόρεια Εύβοια. Όποιος έχει έρθει σε αυτό το μέρος πριν τις πυρκαγιές, θυμάται τον παράδεισο πρασίνου που αντικρίζαμε. Πλέον έχει ρημάξει. Άμεσα, με το που ηρεμήσει αυτή η κατάσταση, σε συνεργασία με τους ειδικούς, να βοηθήσουμε όλοι στην αναδάσωση αυτών των περιοχών. Αν γίνεται, να κάνουμε τα δάση μας πυκνότερα από ό,τι ήταν πριν από όλο αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά σε βίντεο από τα καμένα.

Σε άλλο στόρι της στο Instagram, σημείωσε: «Περνάμε από όλα τα χωριά της Βόρειας Εύβοιας. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η βοήθειά μας είναι ένα τίποτα μπροστά στη συμβολή, στο νοιάξιμο και την αγάπη που δείχνει ο κόσμος για να τον συνάνθρωπό του. Τόσο συγκινητική, που αν έχουμε πάντα ο ένας τον άλλο, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Δες τις εικόνες που κατέγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου:

Διάβασε εδώ επίσης:

Δήμητρα Κατσαφάδου στο TLIFE: H αξιέπαινη πράξη για τους πυρόπληκτους και ο έμπρακτος αγώνας να σωθούν τα ζώα

Read More

And More