Η DIMSTEL ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ “DO-IT-ECO PROJECT”

Η εταιρία DIMSTEL, η πρότυπη ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα, θέλει ένα καλύτερο μέλλον και φροντίζει για αυτό. Οι πρακτικές της DIMSTEL σε σχέση με την οικολογία είναι τρόπος ζωής αλλά και τρόπος παραγωγής. Ξεκινώντας από τα ίδια τα προϊόντα που παράγει χρησιμοποιεί φυσικά υλικά, ανακυκλώνοντας και χρησιμοποιώντας σωστά τους φυσικούς πόρους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η DIMSTEL συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο πρωτοποριακό DO-IT-ECO PROJECT, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Μια φρέσκια ιδέα με μια σειρά δράσεων για την οικολογία και τη μόδα.
Οι δράσεις του DO-IT-ECO PROJECT κορυφώνονται στις 14 Ιανουαρίου 2014 με το πρώτο Eco Fashion Show που πραγματοποιείται στη χώρα μας, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Έτσι, η Ελλάδα θα είναι η 7η χώρα παγκοσμίως που θα φιλοξενήσει στην πρωτεύουσά της το Eco Fashion Event, συνεχίζοντας μια παράδοση καινοτομίας και δημιουργικότητας μετά το Βανκούβερ, το Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Μόσχα, τη Νέα Υόρκη και την Κύπρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το DO-IT-ECO PROJECT στηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καθώς και τον ΣΕΒΕ.

Η DIMSTEL ΑΒΕΕ αποτελεί μια ελληνική εταιρία παραγωγής στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με έδρα τα Ιωάννινα. Ιδρύθηκε το 2011 με στόχο να αποτελέσει τη νέα ελληνική εναλλακτική πρόταση στην αγορά της στρωματοποιίας με γνώμονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την αυστηρή τήρηση προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής και το σχεδιασμό που καλύπτει κάθε ανάγκη, αισθητική και προϋπολογισμό.

Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο επιφάνειας 7.000 τμ εντός των εγκαταστάσεων συνολικής έκτασης 17.000 τμ, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα στάδια παραγωγής, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη βιομηχανία στρωμάτων της εγχώριας αγοράς σε όγκο καθετοποιημένης παραγωγής. Με στόχο να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών, η DIMSTEL διαθέτει έξι κατηγορίες στρωμάτων που περιλαμβάνουν συνολικά 18 προϊόντα.
Στην Ελλάδα διανέμει τα προϊόντα της μέσω δικτύου αντιπροσώπων σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης και προγραμματίζει το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος DIMSTEL, εντός Αττικής.
Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται με επιτυχία στις αγορές της Ιταλίας, της Κύπρου και των Βαλκανίων και στοχεύει στην είσοδό της στις αγορές της Γερμανίας και του Βελγίου.

Read More

And More