Η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Μπεκατώρου ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που έχει ξεκινήσει ο Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για τη στήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού, η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Μπεκατώρου επισκέφτηκαν δύο από τα «σπίτια» του Οργανισμού στο Μαρούσι και στα Μελίσσια που μεγαλώνουν δεκάδες παιδιά.

Η Δούκισσα Νομικού συνάντησε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο «σπίτι» του Οργανισμού στο Μαρούσι δεκάδες παιδιά ηλικίας έως και 16 ετών, συνομίλησε μαζί τους και τους μοίρασε δώρα. Επιπλέον,μίλησε με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το «σπίτι» – παιδαγωγούς,εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους κ.ά. – οι οποίοι την ενημέρωσαν για τη δουλειά τους, το έργο και τη λειτουργία του Οργανισμού.

Η Μαρία Μπεκατώρου επισκέφτηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου το «σπίτι» του Οργανισμού στα Μελίσσια, συνομίλησε με τους συντονιστές και τους υπεύθυνους για τη λειτουργία του «σπιτιού» και ενημερώθηκε για το έργο τους αλλά και για τις ανάγκες που έχουν. Επιπλέον, παρέα με τα παιδιά πουμένουν στο «σπίτι», ηλικίας έως και 18 ετών άκουσε τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους και τους προσέφερε δώρα.

Επίσης, τα παιδιά έστησαν μία όμορφη χριστουγεννιάτικη χορωδία και με τη συνοδεία τσέλου τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου. Σκοπός των «σπιτιών», μίας εκ των πολυάριθμων υπηρεσιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδώ και 21 χρόνια έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους, είναι να προσφέρουν την απαραίτητη προστασία,περιποίηση, αποκατάσταση και ασφαλήδιαμονή σε παιδιά που απομακρύνθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από την οικογένειά τους λόγωκακοποίησης.

Στο τέλος της επίσκεψής τους, τα παιδιά ως ένδειξη αγάπης προσέφεραν με τη σειρά τους στη Δούκισσα Νομικού και στη Μαρία Μπεκατώρου διάφορα δώρα, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.Οι συγκεκριμένες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας και της πρωτοβουλίας «Θέλω να Βοηθήσω», που πραγματοποιεί ο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Read More

And More