Η Ε. Μελέτη εξομολογήθηκε στο ”Μίλα” γιατί απείχε 9 μήνες από το σεξ!

Μία από τις ανατρεπτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και του ραδιοφώνου, η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα” και μίλησε στην Τατιάνα, την Τζούλη, την Μαρία και την Sunny για σχέσεις, σεξ και χωρισμούς.

Η Ελεονώρα, που καθημερινά συμβουλεύει τους ακροατές γύρω από θέματα σχέσεων από τη συχνότητα του ”Δρόμου 89.8”, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαλείμματος twit-αρε, ομολόγησε ότι το μεγαλύτερο διάστημα αποχής της από το σεξ ήταν 9 μήνες κι εξήγησε υπό ποιες συνθήκες μπορείς να είσαι φίλη με έναν πρώην σου.

Mίλα μου για χωρισμούς
”Να ξεκαθαρίσω κάτι από την αρχή της κουβέντας, οποιαδήποτε αναφορά σε πρόσωπα και καταστάσεις είναι γενική… Όπως στις ταινίες που λένε, οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εξαιρετικά συμπτωματική, έτσι λοιπόν, κι εγώ σας λέω ότι οποιαδήποτε αναφορά σε πρόσωπα και καταστάσεις είναι γενική… (γέλια)

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και αυτό, όλα είναι σχετικά. Το αν μπορείς να είσαι φίλος με τον άλλον μετά από χωρισμό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μέχρι να μου συμβεί, δεν είμαι 100% σίγουρη για το αν γίνεται. Επειδή όμως, μου συνέβη, νομίζω πως, ναι, γίνεται. Και μπορώ να το τεκμηριώσω. Όταν χωρίζεις, υπάρχουν 3 περιπτώσεις:

– ή θα χωρίσεις και δεν θα είσαι καθόλου καλά με τον πρώην σύντροφο
– ή θα χωρίσεις και θα υπάρχει μια επαφή, που θα την βαφτίσεις φιλία και ενδεχομένως στη συνέχεια, ή θα οδηγήσει σε επανασύνδεση ή θα σου περάσει
– ή θα χωρίσεις και όταν περάσουν τα χρονικά διαστήματα που πρέπει, μπορείς να γίνεις και φίλος με τον άλλο.

Εμένα μου έχουν συμβεί και τα τρία. (γέλια) Ο πρώτος μου έρωτας ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Ούτε που τον θυμάμαι, ούτε θυμάμαι ότι πέρασε από τη ζωή μου. Έκανε πάρα πολλά λάθη για να θέλω να τον έχω στη ζωή μου -ήμασταν 2-3 χρόνια μαζί- και δεν αξίζει. Τον έχω διαγράψει εδώ και χρόνια.

Σαφώς όμως και έχω φιλία με πρώην. Κι εκείνος έχει κοπέλα, κι εγώ έχω… Δεν βγαίνουμε και 4αδα. Εξαρτάται από το πώς έχεις χωρίσει, πόσο θες αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου κλπ. Στην προκειμένη περίπτωση, το πρόσωπο που θα αναφέρω, ήταν η επόμενη σχέση από αυτή που μόλις ανέφερα. Κράτησε γύρω στα 3,5 χρόνια, μιλάμε για ένα εξαιρετικά μεγάλο και ειλικρινή έρωτα. Οι καταστάσεις μας οδήγησαν στο ότι πρέπει να χωρίσουμε και τώρα έχουμε μία πάρα πολύ καλή επαφή, τακτική, όποτε βλεπόμαστε λέμε τα νέα μας, τα προσωπικά μας, σε δύσκολες στιγμές έχει υπάρξει δίπλα μου. Η τελευταία κοπέλα του δεν με έχει γνωρίσει, δεν την έχω γνωρίσει…

Όταν ο σύντροφός μας, βγαίνει με την πρώην του φιλικά
”Μου έχει συμβεί… Ναι ρε παιδιά, είμαι άνετη. Εσωτερικά και εξωτερικά. Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει πάντα. Όταν υπάρχει ακόμα έρωτας παιρνάς σε άλλο επίπεδο και στάδιο. Είναι βασική προϋπόθεση να έχει κάνει τον κύκλο της η σχέση.”

Σε αυτό το σημείο μάλιστα, η Τζούλη ανέφερε πως ο καλύτερός της φίλος είναι ένας πρώην της, και μάλιστα, τον αγαπά πάρα πολύ, ενώ έχει γίνει και κουμπάρα του, μιας και βάφτισε το παιδί του.

Όσα την ξενερώνουν σε έναν άντρα
”Γενικά αυτά που με ξενερώνουν σε έναν άνθρωπο, είναι η αδικία και το ψέμα… Σε έναν άντρα, τώρα… Ο εμφανοανασφαλής έχει και μια χαριτωμενιά, μια γλύκα, ο κρυφοανασφαλής είναι ψευτονταής εξωτερικά, τύπου ψιλοβαρής, αλλά… και με ενοχλεί γιατί δημιουργεί την αίσθηση της προστασίας, ενώ…”

Το σεξ και ο ρόλος του στη ζωή μας
”Παρακαλώ πολύ, όποιον δεν θεωρεί το σεξ σημαντικό στη σχέση του να σηκώσει το χέρι… Δεν σήκωσε κανείς! (γέλια) Νομίζω ότι η ερωτική χημεία είναι κάτι που αντιλαμβάνονται και οι δύο αν υπάρχει ή όχι… Αν είσαι τόσο στα πατώματα θα παραβλέψεις κάποια πράγματα. Αλλά τυχαίνει να ωραιοποιουμε κάποια πράγματα κάποιες φορές… Γίνεται το σεξ και μιλάς με τη φίλη σου στο τηλέφωνο. Και σε ρωτάει ”πώς ήτανε;” (γέλια) Εκεί ξέρεις πολύ καλά αν θα πεις ψέματα στον εαυτό σου ή όχι… Δίνω μια δεύτερη ευκαιρία.”

Το μεγαλύτερο διάστημα αποχής από σεξ
”Πρέπει να ήταν γύρω στους 9 μήνες… Νομίζω ότι τυχαίνει, όχι μόνο λόγω συνθηκών, αλλά και ψυχολογίας. Εμένα δηλαδή, την περίοδο που κου έτυχε αυτό, ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν ήταν από ερωτική απογοήτευση. Ήταν γενικότερα ένα σοκ που είχα υποστεί στη ζωή μου και η μετάβασή μου στον ”Πρωινό καφέ”. Ο πρώτος χρόνος του πρωινού καφέ, που ειλικρινά, δεν είχα όρεξη να κάνω οτιδήποτε…”

Read More

And More