Η Ειρήνη Ερμίδου “απαρνήθηκε” τo makeover του GNTM – Δες την εκκεντρική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! [pic]

Η Ειρήνη Ερμίδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Στα πρώτα επεισόδια του reality μόδας, οι διαγωνιζόμενες έκαναν ένα makeover στην εμφάνισή τους. Η 19χρονη αφέθηκε στα χέρια των ειδικών, οι οποίοι με τη χρήση extensions της έκαναν ένα μακρύ ξανθό με αφέλειες, το οποίο της ταίριαξε ομολογουμένως απόλυτα.

Σχεδόν δύο μήνες μετά το τέλος του GNTM, η Ειρήνη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και να αποτάξει την πιο θηλυκή εικόνα που θέλησαν να της δώσουν στο παιχνίδι, προχωρώντας σε μία πιο εκκεντρική αλλαγή. Έτσι, λοιπόν, απαρνήθηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της, ενώ τους άλλαξε και χρώμα.

Πιο συγκεκριμένα, τα έκοψε κοντό καρέ με αφέλειες, ενώ τα έβαψε σε μία strawberry blonde απόχρωση. Δηλώνοντας “Ενθουσιασμένη”, η αγαπημένη “ποδοσφαιρίστρια” έβγαλε μια selfie στο κομμωτήριο και την ανήρτησε στα InstaStories της, παρουσιάζοντας έτσι το νέο της look στους διαδικτυακούς της φίλους.

Εμάς μας αρέσει πολύ η νέα της κουπ, η οποία σίγουρα δεν θα είχε την έγκριση της Bίκυς Καγιά, καθώς το χρώμα που επέλεξε η Ειρήνη είναι αρκετά περιοριστική για ένα μοντέλο.

Εσένα πώς σου φαίνεται η νέα της εικόνα;

Read More

And More