Η έκκληση της Έρρικας Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο

Η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε έκκληση βοήθειας για την μικρή της ανιψιά που πάσχει από καρκίνο, επιθετικής μορφής, στον εγκέφαλο. Η κόρη της αδελφής της, η μικρή Αναστασία είναι ένα κορίτσι 7 χρονών, το οποίο διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή, παιδικού καρκίνου, από γλοίωμα, όπως λέγεται, ο συγκεκριμένος όγκος, ο οποίος  εντοπίζεται σε στέλεχος του εγκεφάλου.. Λόγω του σημείου που βρίσκεται δεν μπορεί να χειρουργηθεί, αλλά μπορεί να δεχθεί θεραπεία.


Σύμφωνα με την Έρρικα Πρεζεράκου η οποία είναι θεία της μικρής, το 7χρονο κοριτσάκι, όπως είπε, στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” έχει έναν διάχυτο όγκο στο κεφάλι και οι γιατροί δίνουν στο παιδί, 6 μήνες ζωής. Η γνωστή γυμνάστρια έκανε έκκληση βοήθειας, προκειμένου, η ανιψιά της να μεταφερθεί στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε θεραπεία στο Τέξας. Βασικό σύμπτωμα ήταν ότι κόλλησαν τα μάτια στη αριστερή πλευρά του κεφαλιού κάτι που σημαίνει ότι επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο όπως και η ισορροπία του παιδιού.

H μικρή Αναστασία πρέπει να ταξιδέψει στο Τέξας των ΗΠΑ και να υποβληθεί σε θεραπεία. Η οικογένεια ζητά την στήριξη του κόσμου για να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να βρεθεί το παιδί στο εξωτερικό και να υποβληθεί στη κατάλληλη θεραπεία.
Η περιπέτεια της μαθήτριας της Δευτέρας Δημοτικού έχει σηκώσει κύμα συμπαράστασης στην Καλαμάτα που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της μικρής, με δεκάδες κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί σε καταστήματα της πόλης. 

 

Read More

And More