Η εκρηκτική εμφάνιση της Ξένιας των REC στο νέο videoclip του συγκροτήματος! Φωτογραφίες

Τους “καυτούς” στίχους του τραγουδιού “Μπες” (η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του Stan και του Άρη των REC), τραγούδησε με μία αντίστοιχα “καυτή” εμφάνιση η Ξένια μπροστά στην κάμερα. Η μελαχρινή καλλονή του συγκροτήματος, μαζί φυσικά με τα υπόλοιπα μέλη του, τον Άρη και τον Mike, βρέθηκαν πρόσφατα στο Καράβι του Σχοινιά για να οπτικοποιήσουν την νέα τους καλοκαιρινή επιτυχία.

Την σκηνοθεσία του videoclip του τραγουδιού “Μπες” ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ το styling της εντυπωσιακής τραγουδίστριας έγινε με την επιμέλεια όλων των μελών των REC. Το make up της Ξένιας υπογράφει ο Μάνος Κατρίνης ενώ τα ρούχα που φόρεσε για τις ανάγκες του videoclip ήταν της Freddy +.

Οι REC αντλώντας καλοκαιρινή διάθεση από το τραγούδι τους, δεν έχασαν στιγμή το χαμόγελο και την ενέργεια τους παρά τα πολύωρα γυρίσματα. Ευτυχώς βέβαια για τους Ξένια, Άρη και Mike, ο καιρός υπήρξε ο απόλυτος σύμμαχός τους. Τα γυρίσματα που ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ αφήνοντας όλους τους συντελεστές ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα.

Άκου το νέο τραγούδι των REC στο παρακάτω βίντεο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164