Η εξομολόγηση της Άννας Παναγιωτοπούλου: “Παίρνω χάπια για την κατάθλιψη”

“Συνέχεια παίρνω χάπια για την κατάθλιψη, δεν γίνεται αλλιώς. Κάνουν δουλειά, εγώ μόνο στην Τήνο μπορώ να ζω χωρίς χάπια, γιατί είμαι ήρεμη, πολύ χαλαρή, κόβω το τσιγάρο για έξι μήνες”, αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου στον Θοδωρή Αθερίδη και την εκπομπή “Αργά”.
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως από μικρή ήταν καταθλιπτική και δεν ζει πια χωρίς… χάπια! “Τώρα πια από τότε, δεν ζω χωρίς χάπια, φοβάμαι. Όταν έκανα και σίριαλ έπαιρνα και χάπια υπνωτικά, για να κοιμάμαι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μίλησε μάλιστα με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη από πολύ μικρή ηλικία και τα χάπια που παίρνει, τα οποία δεν μπορεί να τα σταματήσει από φόβο, μήπως πάθει ξανά κάποια μεγάλη κρίση.
“Ήμουν καταθλιπτική από μικρή, είχα πάντα έφεση σε αυτό. Είχα πάει σε έναν γιατρό, δεν συνεννοηθήκαμε, το άφησα. Μετά έπαθα μια σοβαρή κρίση και πήγα σε έναν πολύ σοβαρό γιατρό, μου έδωσε χάπια, δεν μου έκανε ψυχανάλυση. Μου είπε “Κοιτάξε, εγώ σας έβλεπα στην τηλεόραση και καταλάβαινα πως είσαι καταθλιπτική, από το στόμα σου”. Κάπως το είχε καταλάβει, δεν ξέρω πως”, συμπλήρωσε.
Δες το απόσπασμα της εκπομπής που πρόβαλε το “Πρωινό” Ant1:

Read More

And More