Η εξομολόγηση της Ε. Μενεγάκη για την δεύτερη αποβολή: ”Την πήρα βαριά γιατί ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη”

Παίρνοντας την σκυτάλη από την σημερινή της καλεσμένη Σάντυ Κουτσοστταμάτη που μοιράστηκε στην εκπομπή την αποβολή που είχε, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε την δική της δυσάρεστη εμπειρία.

Η παρουσιάστρια του Alpha ξεκίνησε την συζήτηση με την γνωστή ψυχολόγο σχολιάζοντας πως πλέον αυτό το θέμα δεν είναι “ταμπού” και οι γυναίκες που προβάλλονται από τα μέσα είναι πιο ανοιχτές να μιλήσουν. Είναι κάτι άλλωστε που το συναντάμε όλο και πιο συχνά στα νέα ζευγάρια. ”Βοηθάμε μια γυναίκα να μην φοβάται να το πει. Δε συμβαίνει μόνο σε εκείνη, αλλά σε όλους μας. Και πάντα πρέπει να πιστεύεις ότι έγινε κάτι, τελείωσε, θα έρθει, όμως, το μωρό”, είπε.

Η Ελένη αναφέρθηκε με συγκίνηση στην πρώτη της αποβολή που συνέβη πριν αποκτήσει τα παιδιά αλλά και στη δεύτερη που προέκυψε μετά την γέννηση του Άγγελου και της Λάουρας. ”Εμένα μου έτυχαν και τα δύο και πήρα την ίδια στενοχώρια. Και την πρώτη φορά που ήταν πριν αποκτήσω παιδιά και τη δεύτερη φορά που είχα ήδη και τα δύο μου παιδιά. Το πρώτο ήταν 6-7 εβδομάδων, δεν κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος! Δεν χτυπούσε καρδιά. Παρόλα αυτά πέθαινα και σκέφτηκα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά που δεν έπρεπε. Τρελή για δέσιμο ήμουν. Το άλλο, όμως, που ήταν σχεδόν τριών μηνών, νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά γιατί ήταν πιο προχωρημένη η εγκυμοσύνη”, εξομολογήθηκε.

Read More

And More