Η εξομολόγηση της Κατερίνας Βισέρη από το GNTM για τη μάχη της με την νευρική ανορεξία [video]

Το απόγευμα του Σαββάτου η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” την Κατερίνα Βισέρη, τη δικηγόρο και μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Η μελαχρινή καλλονή μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσες κοπέλες περνούν μια παρόμοια κατάσταση.

H όμορφη Κατερίνα Βισέρη με ύψος 1.76 κατάφερε να φτάσει 39 κιλά. Η ίδια παραδέχθηκε ότι ανέκαθεν είχε θέμα με την εμφάνισή της, καθώς και ότι από μικρή ηλικία διάβαζε βιβλία σχετικά με τη διατροφή. Το μοντέλο ανέφερε ακόμα, ότι το ενδιέφερε αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη του να πληρεί το δικό του πρότυπο και όχι το τι θα έλεγε ο κόσμος. Ένα από τα παραδείγματα που έφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου είναι το γεγονός, ότι την ενοχλούσαν πολύ τα πόδια της, αφού δεν ήταν όσο αδύνατα ήθελε και δεν έμοιαζαν με εκείνα των μοντέλων.

Η Κατερίνα Βισέρη είπε μεταξύ άλλων: “Αρχικά πήρα πτυχίο στη Νομική τρώγοντας μόνο καρπούζι. Ξεκινάς με δίαιτες, εντάσεις στη διατροφή σου λίγο πιο υγιεινά πράγματα, μετά κόβεις κάποια σνακ, μετά μειώνεις το βραδινό, μετά δεν τρως καθόλου βραδινό, μετά κόβεις γεύματα και κάπως έτσι με πήρε η μπάλα και έτρωγα ένα μήλο ή μια σαλάτα την ήμερα. Όταν έτρωγα ένα μήλο την ήμερα στην αρχή λειτουργούσα μια χαρά, στη συνέχεια είχα απώλεια μνήμης. Είχα γαστρεντερικά θέματα, έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου, είχα ταχυπαλμία, ξερό δέρμα, πρόβλημα με τα δόντια. Δεν έβλεπα το φαγητό πότε ως βιολογική ανάγκη”.

Δες το βίντεο:

Η Κατερίνα Βισέρη άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Read More

And More