Η εξομολόγηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου: «Έχω βιώσει απιστία!»

Είναι τα καλύτερά της και το απολαμβάνει. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε το βράδυ της Παρασκευής πρεμιέρα με την παράσταση «Hairspay» με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο Ακροπόλ και ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία του Alpha «Κρατάς Μυστικό», ενσαρκώνοντας την απατημένη αεροσυνοδό, Αγγελική.

Πώς είναι όμως, αυτήν την περίοδο η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια; Τι κοινό έχει με τους ρόλους που υποδύεται και πως νιώθει για τις κριτικές που δέχεται;

«Θα σου πω ότι είμαι σε πολύ καλή φάση, είμαι καλά και όταν έρθει η στιγμή να μιλήσω για κάτι θα είναι όλα πολύ απλά», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου. Και συμπλήρωσε: «Δεν αναφέρομαι ποτέ στα προσωπικά μου. Ό,τι κι αν έχει γραφτεί ή ειπωθεί, εγώ ποτέ δεν έχω μιλήσει επίσημα. Προφανώς και έχουν βγει προς τα έξω πράγματα στο παρελθόν, δεν ζω σε σπηλιά, αλλά δεν με ενδιαφέρει να το επικοινωνώ. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι έχω παιδιά. Είναι στάση ζωής».

Στη σειρά «Κρατάς μυστικό», η Ντορέττα υποδύεται την απατημένη αεροσυνοδό. Έχει βιώσει η ίδια την απιστία;

«Γίνεται χαμός στη σειρά. Μου έχει συμβεί και εμένα και ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Βέβαια, συνέβη σε μικρή ηλικία, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα τώρα… Εγώ επιλέγω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια αγάπη που δεν θα υποκύπτει σε πειρασμούς, θα έχει ρομαντισμό και θα κρατά για πάντα».

Τέλος, η ίδια έχει δεχτεί πολλές φορές κριτική. Πώς νιώθει για αυτό;

«Την δέχομαι από κάποιον που σέβομαι και θα τη λάβω σοβαρά υπ’ όψιν μου, ακόμη κι αν είναι αρνητική. Αν είναι κακοπροαίρετη, δεν θα της δώσω σημασία. Ο τρόπος που επιλέγει να πει κάποιος κάτι χαρακτηρίζει τον ίδιο και όχι αυτόν που την ακούει».

 

Read More

And More